Meta, AI Studio ile yapay zeka sohbet robotları oluşturmayı tanıttı - Son Dakika
Teknoloji

Meta, AI Studio ile yapay zeka sohbet robotları oluşturmayı tanıttı

Meta, AI Studio ile yapay zeka sohbet robotları oluşturmayı tanıttı

Meta, bugün yıllık Connect geliştirici konferansında bir dizi yenilik sundu. Şirket; Facebook, Instagram ve Messenger dahil olmak üzere çeşitli mesajlaşma hizmeti için yapay zeka sohbet robotları oluşturmaya imkan tanıyan AI Studio'yu tanıttı. AI Studio, fotoğrafın arka planını isteğinize göre değiştiriyor ve görsellerinizi düzenlemenize izin veriyor. Ayrıca farklı seçeneklerle görüntünün yeni görünümünü tanımlayabilirsiniz. Meta AI Studio, kendi yapay zeka temelli arkadaşınızı üretmenize de izin veriyor ve gelecek yıllarda daha fazla özellik sunacak.

28.09.2023 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meta, bugün yıllık Connect geliştirici konferansında bir dizi yenilik sundu. Şirket; Facebook, Instagram ve Messenger dahil olmak üzere çeşitli mesajlaşma hizmeti için yapay zeka sohbet robotları oluşturmaya imkan tanıyan AI Studio'yu tanıttı. İşte detaylar!

AI Studio, fotoğrafın arka planını isteğinize göre değiştiriyor!

Çatı şirketi Meta, Connect 2023 etkinliğinden pek çok yenilik ile karşımıza çıktı. Bu yeniliklerden biri de AI Studio oldu. Şirket yapay zekayı Facebook, Instagram ve Messenger hizmetlerine dahil etti. Bu yenilik yapay zeka sohbet robotları oluşturmaya imkan tanıyor.

Meta, AI Studio ile yapay zeka sohbet robotları oluşturmayı tanıttı

AI Studio, birbirinden farklı özelliklere ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri görsellerinizi düzenlemenize izin vermesi oluyor. Seçmiş olduğunuz görsele görsel stillerini uygulayarak görsellerinizi yeniden tasarlayabilirsiniz.

Yapay zeka etkisi: WhatsApp, ünlülerle mesajlaşmanızı sağlayacak!

Ayrıca oluşturmak istediğiniz görüntünün yeni görünümünü tanımlamak için de suluboya, dergi ve gazetelerden kolaj ve yırtık kenarlar gibi farklı seçenekler yer alıyor. Bu seçenekler arasından da istediğiniz tercihi yapabilirsiniz.

AI Studio'nun sunduğu bir başka özellik ise görseldeki arka planı değiştirme. Bunun için yapmanız gereken tek şey fotoğrafta hangi arka planın olmasını istediğinizi belirtmek olacak. Bu sayede aracın tanımladığı arka plan görüntüsü anında karşınızda belirecek.

Meta, AI Studio ile yapay zeka sohbet robotları oluşturmayı tanıttı

Öte yandan Meta AI Studio, kendi yapay zeka temelli arkadaşınızı üretmenize de izin veriyor. Üreteceğiniz bu karakterler ise isteğe bağlı olarak metaverse odaklı kullanılabilecek. Şirket, AI Studio'nun gelecek yıldan itibaren daha fazla araca sahip olacağını da belirtiyor.

Peki, siz Meta AI Studio hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Meta, AI Studio ile yapay zeka sohbet robotları oluşturmayı tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement