Media Markt'tan İftar Teklifleri - Son Dakika
Teknoloji

Media Markt'tan İftar Teklifleri

Media Markt\'tan İftar Teklifleri

Avrupa'nın bir numaralı elektronik market zinciri Media Markt, Ramazan Ayı'na özel kampanyaları ile teknoloji severlerin yüzünü güldürüyor.

02.07.2014 18:17

Avrupa'nın bir numaralı elektronik market zinciri Media Markt, Ramazan Ayı'na özel kampanyaları ile teknoloji severlerin yüzünü güldürüyor. 1-5 Temmuz tarihleri arasında televizyondan, klimalara, fırından, fritöze, fotoğraf makinalarından, tabletlere  kadar pek çok üründe her gün kaçırılmayacak fırsatlar Media Markt'ta.

Türkiye'de 41 mağazası ve online satış kanalı mediamarkt.com.tr ile hizmet veren Media Markt, Ramazan ayını birbirinden özel kampanyalarla karşılıyor. Dünya markaları ve 50 bine varan çeşidi tüketiciyle buluşturan Media Markt'ın kaçırılmayacak fırsatları arasında pek çok ürün yer alıyor.

Fırın, fritöz, mobil ve split klimalara kadar yüzlerce  markanın küçük ev aletleri ve daha birçok elektronik ürün Media Markt'ta kampanyalı fiyatlarla sunuluyor.

5 Temmuz'a kadar sürecek avantajlar ile anlaşmalı kredi kartına 9 taksit ve mağazalarda anlaşmalı bankadan 36 aya varan vadelerle anında kredi uygulaması da Media Markt'ta devam ediyor.

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Media Markt'tan İftar Teklifleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement