Max Payne Serisini Hatırlatan El Paso, Elsewhere için Resmi Fragman Paylaşıldı - Son Dakika
Teknoloji

Max Payne Serisini Hatırlatan El Paso, Elsewhere için Resmi Fragman Paylaşıldı

Max Payne Serisini Hatırlatan El Paso, Elsewhere için Resmi Fragman Paylaşıldı

El Paso, Elsewhere adlı oyunun resmi fragmanı yayınlandı. Max Payne serisinden ilham alan bu üçüncü şahıs nişancı oyunu, Eylül ayında oyuncularla buluşacak. Oyunda, ana karakter kurt adamlar, vampirler ve diğer yaratıklarla savaşacak. İlk olarak PC ve Xbox platformları için çıkacak olan oyunun PlayStation 5'e gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil. Geliştirme ekibi, Max Payne'in oynanışından büyük ölçüde etkilendiklerini belirtti ve oyuna olan ilk yorumların olumlu olduğunu söyledi. Ayrıca, Max Payne'in remake sürümünün de geliştirilme aşamasında olduğu biliniyor.

22.07.2023 09:43

Oynanış tarzı ve ana karakteriyle Max Payne serisini hatırlatan El Paso, Elsewhere için nihayet resmi fragman paylaşıldı. Doğaüstü olayları ele alacak üçüncü şahıs nişancı oyunu, Eylül ayında oyuncularla buluşacak. İşte El Paso, Elsewhere'in tüm detayları.

El Paso, Elsewhere Eylül'de PC ve Xbox'a çıkacak

Max Payne'den ilham alan yeni aksiyon oyunu, kısa sürede sosyal medyada yankı uyandırmayı başardı. Bağımsız geliştirici Strange Scaffold tarafından yapılan duyuruyla birlikte El Paso, Elsewhere'in fragmanı ve çıkış tarihi belli oldu.

Max Payne Serisini Hatırlatan El Paso, Elsewhere için Resmi Fragman Paylaşıldı

Max Payne'in efsane oynanışının izinden gidecek yeni üçüncü şahıs nişancı yapımı; ana karakteri kurt adamlar, vampirler ve diğer yaratıklarla savaşmak zorunda bırakıyor. Teksas'taki bir motelde geçen oyun, hip-hop müziğe ve ağır çekim aksiyonlarına yer veriyor.

132132

Geliştirme ekibi El Paso, Elsewhere'in tasarım ve oynanışında Max Payne'den büyük ölçüde etkilendiklerini söyledi. PlayStation 2 döneminde oyunun hayranı olduğunu söyleyen geliştiriciler, oyunu Eylül ayında çıkarmak için sabırsız olduklarını belirtti.

İlk aşamada sadece Steam üzerinden PC ve Xbox'a sunulacak. PlayStation 5'e gelip gelmeyeceği ise belirsizliğini koruyor. Oyunla ilgili ilk yorumların oldukça pozitif olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Strange Scaffold'un daha önce Space Warlord Organ Trading Simulator ve Sunshine Shuffle gibi bağımsız oyunlarıyla Steam'de boy gösterdiğini hatırlatalım.

Öte yandan Max Payne'in remake sürümü de şu anda geliştirilme aşamasında. Max Payne ve Max Payne 2: The Fall of Max Payne yeni nesil konsollara ve Windows'a yenilenmiş şekilde gelecek.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Max Payne Serisini Hatırlatan El Paso, Elsewhere için Resmi Fragman Paylaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement