Max Payne Remake Prodüksiyon Aşamasına Girdi - Son Dakika
Teknoloji

Max Payne Remake Prodüksiyon Aşamasına Girdi

Max Payne Remake Prodüksiyon Aşamasına Girdi

Rockstar'ın duyurusunun üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Max Payne 1 ve 2'nin remake'iyle ilgili resmi açıklamalar gelmemişti. Ancak Remedy Entertainment, Max Payne Remake'in prodüksiyon aşamasına girdiğini duyurdu. Remake'in geliştiricisi olan şirket, projenin stilini hazırladı ve oyunu modernize etmek için çalışmalara başladı. Remedy ayrıca, yakında çıkması beklenen diğer oyunlarla ilgili de güncellemeler paylaştı.

01.11.2023 11:03

Rockstar, geçtiğimiz yıl yaptığı bir duyuruda Max Payne 1 ve 2'nin remake olarak geri döneceğini söylemişti. Bir yılı aşkın sürenin ardından oyunla ilgili resmi açıklamalar gelmemesi ise oyuncuları meraklandırdı. Remake'in geliştiricisi olacak Remedy Entertainment, oyunun prodüksiyon aşamasına girdiğini açıkladı.

Max Payne Remake prodüksiyona girdi ama yakında gelmeyecek

Remedy Entertainment finansal sonuçlarını ve yakında çıkması beklenen birkaç oyun için geliştirme ilerleme güncellemesini paylaştı. Alan Wake 2'nin geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülmesine rağmen gelirlerin düşmesi, şirketin yeni yapımlara odaklanması gerektiğini gösterdi.

Max Payne Remake Prodüksiyon Aşamasına Girdi

Remedy CEO'su Tero Virtala, Condor kod adlı Control oyununun çok oyunculu versiyonunu ele aldı. Hazırlık aşamasından, üretime geçildiğini belirten CEO, bu yapımla birlikte hizmet tabanlı oyunlar geliştirmeye girişeceklerini söyledi.

32132112321

Condor'a ek olarak Max Payne Remake ile ilgili de detaylar paylaşıldı. İlk ve ikinci oyunu tek yapımda birleştirecek Remake'in prodüksiyona hazır hale geldiği belirtildi. Açıklamaya göre geliştirici, projenin stilini hazırladı ve sevilen oyunu nasıl modernize edeceğini belirledi.

Ayrıca daha önce Northlight Engine oyun motoruyla geliştirilecek Max Payne Remake'in Rockstar tarafından finanse edildiğini de belirtmek gerekiyor.

Max Payne Remake Prodüksiyon Aşamasına Girdi

Remedy, bu iki yapımla ilgili çalışmalarını hızlandırmış olsa da, Control 2'nin hala bekleme aşamasında olduğunu belirtmek gerekiyor. 2019'da çıkan Control'ün devam yapımı olacak yeni oyunla ilgili detaylar şimdilik belirsiz.

Peki ya siz Max Payne remake hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Max Payne Remake Prodüksiyon Aşamasına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement