Marvel Rivals: Ücretsiz Oyun Mayıs Ayında Piyasaya Sürülecek - Son Dakika
Teknoloji

Marvel Rivals: Ücretsiz Oyun Mayıs Ayında Piyasaya Sürülecek

Marvel Rivals: Ücretsiz Oyun Mayıs Ayında Piyasaya Sürülecek

Marvel Rivals oyunu, mayıs ayında ücretsiz olarak piyasaya sürülecek. Oyun, Marvel evreninden birçok ikonik kahramanı kontrol etme imkanı sunacak ve oyun dünyasında büyük bir etki yaratabilir. Oyunun performansı ve stabilitesi merak konusu olsa da, büyük bir oyuncu kitlesine sahip olması bekleniyor. Oyunda yer alacak başlıca karakterler arasında Black Panther, Spider-Man, Iron Man, The Punisher, Doctor Strange, Groot, Hulk, Loki, Luna Snow, Rocket Raccoon, Magik, Star-Lord, Magneto, Peni Parker, Mantis, Namor, Scarlet Witch ve Storm bulunuyor. Oyunun gelecekte daha fazla karakterle güncelleneceği ve uzun dönemli destek alacağı da belirtiliyor. Oyun, Doktor Doom ve onun 2099 yılından gelen rakibi arasındaki savaşı konu alıyor ve kahramanlarımız dünyanın yok olmasını engellemek için birlik olmak zorunda kalacak. Marvel yönetimi, Rivals'ın Marvel evreni sevenlerin gönlünde taht kuracak bir yapım olacağını iddia ediyor.

28.03.2024 20:34  Güncelleme: 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tamamen ücretsiz olacağı açıklanan Marvel Rivals oyunu, mayıs ayında piyasaya sürülecek. Marvel evreninden birçok ikonik kahramanı kontrol edebileceğimiz yapım, oyun dünyasında kartların yeniden dağıtılmasına sebep olabilir.

Benzersiz bir haritada geçeceği ve Marvel fanlarının kendi süper kahraman ekibini kurmasına izin vereceği söylenen oyunun, ne kadar stabil bir performans vereceği ise şimdiden merak konusu oldu. İlk etapta sadece PC platformu için çıkacak yapımın, şimdiden büyük bir oyuncu kitlesine sahip olacağı öngörülüyor.

Marvel Rivals ücretsiz olacak

Oyunun içereceği başlıca karakterler ise Black Panther, Spider-Man, Iron Man, The Punisher, Doctor Strange, Groot, Hulk, Loki, Luna Snow, Rocket Raccoon, Magik, Star-Lord, Magneto, Peni Parker, Mantis, Namor, Scarlet Witch ve Storm olarak öne çıktı.

Çıktığı zaman tam 18 tane iyi ve kötü süper kahramana yer verecek yapımın, bu sayıyı zaman içinde daha da artıracağı söyleniyor. Ayrıca oyun için uzun dönemli ve kapsamlı bir güncelleme garantisi de şimdiden verilmiş durumda.

Birçok farklı evrende geçeceği söylenen oyun, Doktor Doom isimli zalim bir diktatör ve onun 2099 yılından gelen rakibinin savaşını konu alıyor. Dünyanın yok olmasını engellemek isteyen kahramanlarımız da, bunun için birlik olmak zorunda kalacak.

Marvel yönetimi oyun üzerinde yıllardır büyük bir tutku ile çalıştıklarını belirtirken, Rivals'ın bu evreni sevenlerin gönlünde taht kuracak bir yapım olacağını öne sürdü. Bu iddiaların ne kadar doğru olduğunu ise yapım resmi olarak piyasaya sürüldüğünde hep birlikte göreceğiz.

Spider-Man 2 hakkında büyük sızıntı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Marvel Rivals başarılı olacak mı? Siz Marvel evrenini seviyor musunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Marvel Rivals: Ücretsiz Oyun Mayıs Ayında Piyasaya Sürülecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement