Lg G5'in Fiyatında İnanılmaz Değişiklik ! - Son Dakika
Teknoloji

Lg G5'in Fiyatında İnanılmaz Değişiklik !

Lg G5\'in Fiyatında İnanılmaz Değişiklik !

LG G5 Türkiye lansmanında Technosfer ailesi olarak bulunmuş ve bütün detaylarını haberimizde size aktarmıştık. Sitemizin en üst köşesindeki inceleme alanından bu habere ulaşabilirsiniz.

19.04.2016 23:22

LG G5 Türkiye lansmanında Technosfer ailesi olarak bulunmuş ve bütün detaylarını haberimizde size aktarmıştık. Sitemizin en üst köşesindeki inceleme alanından bu habere ulaşabilirsiniz. LG G5 daha ülkemizde satışa sunulmadı. Bir aksilik olmazsa 11 gün sonra 30 Nisan'da raflarda görmeye başlayacağız telefonu. Fakat bu fiyat anlamındaki değişim Avrupa'dan geldi.

14 Nisan itibariyle dünya piyasalarında boy göstermeye başlayan G5, global piyasada fiyatı 699€, ülkemizde ise 2799 TL olarak belirlenmişti. Fakat daha 1 hafta bile geçmeden üzerinden Avrupa'nın perakendeci markalarından stockisti.com'da 130€'luk bir indirim alarak teknoloji severleri şaşırttı. Bu durum zaten Android ekosisteminde özellikle LG ve Samsung tarafında rastlanılan bir durum fakat bu kadar erken olması acaba genel olarak Türkiye'de de fiyat anlamında bir indirim politikası yaratıcak mı sorularını gündeme getirdi.

Lg Türkiye'de ki fiyatıyla çok eleştiri aldı bu telefonla ilgili. Önceki modellere göre fiyatı baya bir yüksek olan LG G5'in ne kadar ilgi göreceği ise merak konusu. Çünkü LG tarafında G serisi denilince akla ekran kasa oranı olarak mükemmel derecede iyi ve fiyat bakımından da diğer markaların modellerine göre son derece makul fiyatlar geliyordu. Bu telefonla birlikte bu konuda biraz geri düştüğünü söylemeliyiz çünkü rakipleri çok güçlü.

Bakalım LG, ne kadar başarılı olacak ? Eğer telefonun detaylarına bakmak istiyorsanız sitemizden G5'in detaylı haberini bulabilirsiniz.

Bu linkten ise lansman detaylarına ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Lg G5'in Fiyatında İnanılmaz Değişiklik ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement