Lg G3 ve G4'ün Android 6 Güncellemesi Ne Durumda? - Son Dakika
Teknoloji

Lg G3 ve G4'ün Android 6 Güncellemesi Ne Durumda?

Lg G3 ve G4\'ün Android 6 Güncellemesi Ne Durumda?

Yeni sürüm Android için kanıtlar bulundu.

02.10.2015 17:17
Hasan Uğur Nayır - -

Google'ın Android 6 Marshmallow'u resmi olarak açıklamasından sonra telefon üreticilerinden haberler gelmeye başladı. Mesela Motorola, 2. nesil Moto X için yeni sürüm Android'i yayınlamayı planlıyor. Tabii ki sadece Motorola değil, HTC de yıl sonundan önce One M8 ve M9 için Marshmallow'u çıkaracak.


Daha önce çıkan raporlarda LG'nin de 5.1.1 yerine tüm enerjisini Android 6'ya verdiği ve buna odaklandığı vurgulanmıştı. Raporları doğrulayan bazı kanıtlar Koreli şirketin destek sayfasında bulundu. Lafı daha fazla uzatmadan hemen detaylara geçelim.


Gelecek planları


Doğruya doğru LG güncelleme konusunda ne G4 ne de G3 için herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat LG'nin Korece olan resmi destek sayfasında, işletim sistemi kategorisinde her iki telefon için Android 6 seçeneği var.


Android 6'ya tıklanınca alakasız bir sayfa açılıyor. Fakat bu durum LG'nin güncelleme üstünde çalıştığını gösterir cinsten. En azından böyle düşündürüyor. Şimdiye kadar LG G3 (F400S, F400K ve F400L ) ve LG G4 (F500S, F500K ve F500L) modelleri için Marshmallow seçeneği aktif. Eğer güncelleme olursa, yeni sürüm Android'in LG G Flex 2 ve diğer LG G3 varyantları için de gelebileceğini tahmin ediyorum.





Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Lg G3 ve G4'ün Android 6 Güncellemesi Ne Durumda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement