Lg'den Sinemaya Destek - Son Dakika
Teknoloji

Lg'den Sinemaya Destek

Lg\'den Sinemaya Destek

Lg Electronics, Bu Yıl Dokuzuncusu Düzenlenecek Olan "Filmekimi"nin Sponsorluğunu Üstlendi.

22.09.2010 14:08

Sinemaseverler bu yıl 8 – 14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Filmekimi programında, aralarında Cannes, Berlin, Sundance, Venedik gibi festivallerde boy gösteren ödüllü filmleri ve büyük ustaların yapıtlarının da bulunduğu 31 filmi izleme fırsatını yakalayacak.

LG Türkiye Marka Pazarlama Müdürü Aysun Şabanlı

LG'nin yalnızca teknoloji geliştiren bir şirket kimliğiyle değil, kitlelerin yaşamlarına değer katan, duyarlılık sahibi bir kuruluş olduğunu belirten LG Türkiye Marka Pazarlama Müdürü Aysun Şabanlı; "Sinemanın kitleleri bir araya getiren gücüne inanıyor ve sinemaya olan desteğimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda, geçtiğimiz yıl sponsorluk desteği bulamayan en önemli sinema festivallerinden olan Filmekimi'nin, bu yılki sponsorluğunu üstlenmenin heyecanını yaşıyoruz. Sinemaseverler, çok ses getiren ödüllü yapıtlarla ve usta yönetmenlerin son filmleriyle, LG'nin sinemaya olan desteği sayesinde buluşacaklar." dedi.

Sekiz yıl boyunca Beyoğlu Emek Sineması'nda gerçekleştirilen Filmekimi, bu yıl Emek'in yokluğunda Atlas ve Beyoğlu sinemalarının yanı sıra, Cinebonus Maçka G-mall Sineması'nın 2 ayrı salonunda olmak üzere 4 ayrı salonda izleyicilerle buluşacak. Bu yıl 31 filmden oluşan zengin programıyla 7 gün boyunca 4 ayrı salonda izleyiciyle buluşacak Filmekimi'nde akşam 21.30 seanslarında bir filmin galası yapılacak.

Program için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: CnetTurkiye.com

Son Dakika Teknoloji Lg'den Sinemaya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement