Kehkeşan Dergi Dopdolu İçeriğiyle iPad'de - Son Dakika
Teknoloji

Kehkeşan Dergi Dopdolu İçeriğiyle iPad'de

Kehkeşan Dergi Dopdolu İçeriğiyle iPad\'de

Dopdolu içeriğiyle her ay raflardaki yerini alan aylık televizyon dergisi Kehkeşan, artık iPad'den de takip edilebilecek.

22.12.2011 11:41

Kehkeşan Dergi, Samanyolu Yayın Grubu’nda yer alan televizyon ve radyo programlarının yanı sıra televizyon dünyasındaki trendleri de takip eden zengin içeriğiyle iPad kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Yaşam ve aktüalite konularına da yer veren Kehkeşan Dergi, renkli haber dosyalarıyla beraber, beğeniyle izlenen dizilerin oyuncularıyla, gişede rekor kıran filmlerin yönetmenleriyle, ilgiyle takip edilen programların sunucuları ve medya dünyasının yakından takip ettiği ünlü isimlerle gerçekleştirilen keyifli söyleşileri iPad uygulamasıyla okuyucularına sunuyor.

iPad’inizle Kehkeşan Dergi’nin sayfalarında gezinirken videoları izleyebilir, kültür - sanat etkinliklerini takip edebilir, parmağınızın tek hareketiyle dizi setinden sevdiğiniz ünlünün evine misafir olabilirsiniz. Tüm bunlar için tek yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayarak Kehkeşan Dergi’nin iPad uygulamasını Apple store’dan ücretsiz indirmek.

Kehkeşan Dergi iPad Uygulaması;

 

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Teknoloji Kehkeşan Dergi Dopdolu İçeriğiyle iPad'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement