İşte Galaxy Note 4'ün Etiket Fiyatı! - Son Dakika
Teknoloji

İşte Galaxy Note 4'ün Etiket Fiyatı!

İşte Galaxy Note 4\'ün Etiket Fiyatı!

Samsung'un 4. Nesil Note modeli için son hazırlıklar da tamamlanırken, IFA'nın hemen ardından tanıtılacak olan Galaxy Note 4'ün fiyatı haberimizde.

03.09.2014 13:32

Samsung'un 4. Nesil Note modeli için son hazırlıklar da tamamlanırken, IFA'nın hemen ardından tanıtılacak olan Galaxy Note 4'ün fiyatı haberimizde…

Mayıs ayından itibaren sızıntıları başlayan ve hem Samsung severlerin hem de büyük ekranlı Android'li akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği Galaxy Note 4, sızıntılar için son günlerini yaşıyor. Galaxy Note 3'deki eksikliklerin tümünün giderildiği ve kullanıcıyı cezbedeceği öne sürülen Note 4'ün fiyatı da belli oldu.

Best Buy'da bir günlük koyulan fiyat etiketinin ardından şimdi de Media Markt'ın Rus şubesi Note 4 için öne sürülen fiyatı doğruladı. Öyle görünüyor ki akıllı telefon ve phablet pazarında en yeni nesil üst seviye cihazların fiyatları 2300-2400'ün altına düşmeyecek. Tabi bunu söylememizdeki en etkili gerekçe 940 Dolar'lık fiyata sahip olan Galaxy Note 4.

iPhone 6 32 GB modelinin Türkiye'de 2.399 TL'den satışa sunulacağına dair sönlentilerin ardından Amerika Silikon Vadisi'nden haber gelmiş ve bu fiyata yaklaşık bir fiyat ile piyasaya sürüleceği doğrulanmıştı. Gelelim diğer bir rekor fiyata sahip olacak Galaxy Note 4'e. Media Markt'ın satış fiyatına göre Note 4, 2.499 TL civarında bir etiket fiyatıyla gelecek.

Peki sizce büyük ekranlı iPhone 6(L)/iPhone Air mi? Yoksa Galaxy Note 4'mü?

The post İşte Galaxy Note 4'ün Etiket Fiyatı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İşte Galaxy Note 4'ün Etiket Fiyatı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement