Iron Man'in Laboratuvarı Gerçek Oluyor - Son Dakika
Teknoloji

Iron Man'in Laboratuvarı Gerçek Oluyor

Iron Man\'in Laboratuvarı Gerçek Oluyor

Hayatına çizgi roman formatında başlayan, çizgi filmler ve beyaz perde uyarlaması ile devam eden Iron Man, kısa süre içinde gerçek hayatta da kendisine...

26.08.2013 20:30

Burçin Aygün - - Çok sayıda çılgınlığa imza atmış olan, Tesla Motors ve SpaceX gibi iki efsane firmaya tek başına sahip isim olarak tanınan Elon Musk bir kez daha gündeme damgasını vurmayı başardı. Uzaya gönderdiği roketler, açık çayırlarda uzay mekiği testleri derken bu sefer ünlü çizgi roman ve film kahramanı Iron Man (Demir Adam)'ın hayali bile mutlu eden laboratuvarını gerçeğe çevirmek niyetinde bu çılgın isim. Twitter üzerinden yaptığı sohbette bu çalışmayı ortaya çıkartan Elon Musk, sadece ellerini havada sallayarak teknoloji "üretmeyi" planlıyor.

Hem serveti, hem de teknolojiye olan hastalıklı düşkünlüğü ile Iron Man'e her daim benzetilen Musk, Twitter'da söylediğine göre çalışmaları çoktan başlatmış. Çılgın milyarderin hedefi ise aynen filmlerde olduğu gibi, sadece ellerini havada sallayarak pek çok işi bir kerede halledebilmek. Buna verilen örnek ise dudak uçuklatıcı cinsten. Roket parçaları üretmek ve bunu yaparken elleri kullanmak, basit bir hareket sayesinde parçaları titanyuma boyamak! Musk'a ne yapacağı sorulduğunda gelen bu şok edici cevabın devamı ise şu şekilde; "Evet, aynen Iron Man'de olduğu gibi!"

Elon Musk'ın önümüzdeki hafta oldukça detaylı bir video ile bu inanılması zor çalışmayı detaylandırması bekleniyor.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Iron Man'in Laboratuvarı Gerçek Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement