İphone 6-Galaxy S6-Lg G4 Karışımı Telefon: Umi Zero 2 - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6-Galaxy S6-Lg G4 Karışımı Telefon: Umi Zero 2

İphone 6-Galaxy S6-Lg G4 Karışımı Telefon: Umi Zero 2

UMİ isimli firma yeni telefonu UMİ Zero 2 ile ilgili görseller paylaşmaya devam ediyor.

10.10.2015 20:47
Emre Çetinkaya - -

Çinli UMi firması aslına bakarsanız pek bilinen bir marka değil. Firmanın yıldızı geçtiğimiz yıl tanıttığı UMi Zero modeliyle birlikte parlamıştı. Firma şu sıralar ise yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bu telefon ise UMi Zero'nun halefi UMi Zero 2.


Firma Facebook sayfasından son günlerde bu telefonuyla ilgili tanıtım görselleri paylaşıyor. İlk olarak arka tarafındaki E Ink ekranıyla dikkatleri üzerine toplayan model sonrasında ise tasarım detaylarının iyice ortaya çıkmasıyla beraber çok fazla ses getirmeyi başardı.


Aslında cihazın bu denli ses getirmesinin sebebi ise piyasadaki üst seviye akıllı telefonlara benzeyen tasarımı. Arka tarafı tıpkı LG G4 gibi deri ile kaplanabilen cihazın fotoğraflarına yakından bakarsanız iPhone 6 ve Galaxy S6'dan da izler görebilirsiniz.


Ancak tabii ki şu an için bu görsellerin bir pazarlama stratejesi doğrultusunda mı hazırlandığı yoksa gerçeği mi yansıttığı tam olarak bilinmiyor. Kesin olan tek şey ise UMi Zero 2'nin dikkatleri bir şekilde çekmeyi başardığı. Şu an için cihazın teknik özellikleri ise belli değil. İşte cihazın paylaşılan görselleri;


UMi'den 130 dolara 5.5 inç ekranlı ve parmak izi tarayıcılı akıllı telefon


Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İphone 6-Galaxy S6-Lg G4 Karışımı Telefon: Umi Zero 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement