İos 9'un Kullanım Oranı Ne Durumda? - Son Dakika
Teknoloji

İos 9'un Kullanım Oranı Ne Durumda?

İos 9\'un Kullanım Oranı Ne Durumda?

Son veriler paylaşıldı.

18.11.2015 11:47
Hasan Uğur Nayır - -

App Store tarafından ölçülen son verilere göre iOS 9'un kullanım oranı %67. İki hafta önceki sonuçlarla karşılaştırma yaparsak arada %1'lik artış var. iOS 8'in kullanım oranı ise %24. Daha eski sürümler ise pastanın %9'luk dilimini kaplıyor.


iOS 9 ilk çıktığında adaptasyonu en hızlı olan iOS sürümü oldu. Kısa zaman içinde kullanım oranını arttırdı, fakat son veriler ise artışın yavaşladığını ortaya koyuyor. Belki 9.2 güncellemesiyle birlikte kullanım oranı biraz daha yükselebilir.



Beta testi devam eden 9.2'de uygulamalar içindeki web pencereleriyle (Safari View Controller) alakalı bir takım değişiklikler var. 9.2 beta 2 sürümünde bu pencerelere kenardan kaydırma hareketi eklendi. Beta 3 sürümünde uygulama içi web pencelerinde ve genel performansta biraz daha iyileştirme var görünüyor. Apple dün akşam OS X 10.11.2'nin 4. betasını yayınladı, yakın zaman içinde iOS 9.2 beta 4'ü de yayınlayabilir. iOS 9'dan memnun musunuz? Yeni güncellemeden beklentileriniz nedir? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İos 9'un Kullanım Oranı Ne Durumda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement