İngiltere'de Sahte iPhone 15 Pro Max Dolandırıcılığı - Son Dakika
Teknoloji

İngiltere'de Sahte iPhone 15 Pro Max Dolandırıcılığı

İngiltere\'de Sahte iPhone 15 Pro Max Dolandırıcılığı

İngiltere'de birçok kişi, iPhone 15 Pro Max siparişi verirken sahte iPhone 14 veya iPhone SE aldığını belirtiyor. Apple henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı, ancak sorunun yetkili kargo servisinden kaynaklandığı düşünülüyor.

02.12.2023 17:11

Akıllı telefon dünyasının en büyük ismi olan Apple, iPhone 15 serisiyle birlikte başarısını devam ettirdi. Seri, oldukça beğenilse de ilk gününden beri birtakım şikayetlerin de merkezinde yer aldı. Ancak son gelişmeler, kabul edilir gibi görünmüyor.

İngiltere'de birçok kişiye sahte iPhone 15 Pro Max gönderiliyor

Birleşik Krallık Apple Store'da yaşanan sahte iPhone 15 Pro Max olayının sayısı giderek artıyor. İngiltere'de iPhone 15 Pro Max siparişi veren birçok kişi, sosyal medya üzerinden dolandırıldığını belirten paylaşımlar yapmaya başladı.

Yapılan paylaşımlara göre iPhone 15 Pro Max siparişi veren birçok kişi, sahte iPhone 14 veya iPhone SE aldığını belirtti. Birçok kişiye daha düşük seviyedeki modeller giderken bazı kullanıcılar, eline geçen iPhone 15 Po Max'lerin orijinal olmadığını söylüyor.

Togg'a zam, iPhone'a zam! – Neler oluyor? Teknoloji Muhabbeti 7. Bölüm

Öte yandan Apple'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi fakat şirketin bu konuda bazı girişimleri bulunuyor. Şirket, bu durumun yetkili kargo servisinden kaynaklandığını düşünüyor. Kargo teslimatı, İngiliz kargo firması DPD tarafından gerçekleştiriliyor. Sorun yaşadığını belirten 100'e yakın kişi bulunuyor.

İngiltere'de Sahte iPhone 15 Pro Max Dolandırıcılığı

Tüm bunlara rağmen Apple iPhone 15 Pro Max satışlarından oldukça memnun. Ekim ayına kadar iPhone 15 serisi için yapılan toplam panel sevkiyatı, iPhone 14 serisinin aynı dönemine kıyasla yüzde 16 artış gösterdi. Sevkiyatlar ayrıca iPhone 13 için görülen seviyelerin yüzde 20 civarında üzerine çıktı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji İngiltere'de Sahte iPhone 15 Pro Max Dolandırıcılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement