GTA 6 Sızıntıları Amazon Fire TV Kullanılarak Yapıldı - Son Dakika
Teknoloji

GTA 6 Sızıntıları Amazon Fire TV Kullanılarak Yapıldı

GTA 6 Sızıntıları Amazon Fire TV Kullanılarak Yapıldı

2022'nin sonlarına doğru yaşanan devasa bir sızıntıda GTA 6'nın oynanış videoları ortaya çıkmıştı. Yeni bir raporda ise GTA 6 sızıntılarının Amazon Fire TV kullanılarak yapıldığı bildirildi.

27.08.2023 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2022'nin sonlarına doğru yaşanan devasa bir sızıntıda GTA 6'nın oynanış videoları ortaya çıkmıştı. 90'dan fazla test videosunu sızdıran kişinin 18 yaşındaki bir genç olduğu belirtilmişti. Yeni bir raporda ise GTA 6 sızıntılarının Amazon Fire TV kullanılarak yapıldığı bildirildi.

Amazon Fire TV, GTA 6 videolarını sızdırmak için kullanıldı

İngiltere'de yaşayan 18 yaşındaki bir hacker, geçtiğimiz yıl GTA 6'nın devasa sızıntılarından sorumlu olduğunu kabul etti. Lapsus$ adlı hack grubunun bir üyesi olan Arion Kurtaj, Rockstar'ın bulut hizmetlerine uzaktan erişim sağlamak için Amazon Fire TV Stick kullandığını açıkladı.

GTA 6'ya ait olduğu iddia edilen test görselleri pic.twitter.com/EWuuzgjS5K

— M. Can AKA (@mcaka_17) September 18, 2022

Bilmeyenler için Amazon Fire TV; televizyonunuzu internete bağlayarak çeşitli yayın hizmetlerine erişim sağlayan bir multimedya cihazıdır. Prime Video, Netflix ve YouTube gibi uygulamaların yanı sıra yerel kanalları da izlemenizi sağlar.

123123

Arion Kurtaj'ın Fire TV yardımıyla bulut sunuculardaki bir boşluktan yararlandığı bildirildi. Bu açık sayesinde ise Rockstar'ın ağına sızdı ve çalışanlarından Slack'ten gönderdiği mesajlardaki gizli bilgileri ele geçirdi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yılın sonlarında 90'dan fazla video yayınlandı ve GTA 6'nın test aşamasını gözler önüne serdi. Hatta 18 yaşındaki genç, Rockstar'ın kendisiyle iletişime geçmemesi halinde daha fazla video yayınlayacağını söyledi.

GTA 6 Sızıntıları Amazon Fire TV Kullanılarak Yapıldı

İngiliz polisler tarafından yürütülen son çalışmalarda, Kurtaj'ın televizyonunda bir Fire TV olduğu ve cihaz içerisinde yüzlerce GTA 6 videosunun yer aldığı bildirildi. 18 yaşındaki genç ve diğer Lapsus$ üyelerine yönelik siber saldırı davasının devam ettiğini belirtelim.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji GTA 6 Sızıntıları Amazon Fire TV Kullanılarak Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement