Google, Project Ara'yı Es Geçmedi - Son Dakika
Teknoloji

Google, Project Ara'yı Es Geçmedi

Google, Project Ara\'yı Es Geçmedi

Modüler telefon projesi üstünde çalışmalar halen devam ediyor.

30.05.2015 14:17
Hasan Uğur Nayır - -

Google I/O Konferansı bitti, fakat yankıları halen devam ediyor. Şirketin modüler telefon projesini biliyorsunuz. Yeni I/O etkinliğinde ARA unutulmadı. ATAP ekibi halen geliştirilmesi devam eden ARA'nın boot up olan ve çalışan bir sürümünü ilk defa izleyiciye gösterdi. Sunum kısa sürdü, ancak katılımcılardan tam not almayı da başardı.


Önceki senelerdeki etkinliklerde Project ARA için çok iyi gitmedi, genelde sorun oluyordu. Ama bu sefer sunumda belirgin herhangi bir hata olmadı. Bu arada Google, ARA sunumunda cihazın "Android'in son sürümü" ile çalıştığını belirtti.


Ne yazık ki Google yine modüler akıllı telefonun ne zaman son tüketici ile buluşacağı hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Kısaca çıkış tarihi belirli değil. Ama şirket daha önce bu sene içinde Puerto Rico'da test planları olduğunu duyurmuştu. Açıkçası Project ARA heyecan verici bir çalışma. I/O Konferansı'ndaki tanıtımda ATAP'ın ARA üstünde bayağı bir yol aldığı gözüküyor. ATAP'ın Google+'ta paylaştığı mesajlarda modül mağazası ve diğer noktalarda hazırlıkların sıkı şekilde devam ettiği yazıyordu. Umarım çıkış tarihi yakın zamanda açıklanır. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Google, Project Ara'yı Es Geçmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement