Gerard Butler'ın 'Angel Has Fallen' Filminden Yeni Fragman Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Gerard Butler'ın 'Angel Has Fallen' Filminden Yeni Fragman Geldi

Gerard Butler\'ın \'Angel Has Fallen\' Filminden Yeni Fragman Geldi

Gerard Butler, Angel Has Fallen filminde özgürlük için savaşacak. Bu esnada da ABD Başkanı'nı kurtaracak. İşte filmin yeni fragmanı.

12.06.2019 18:37

Lionsgate, Angel Has Fallen filminin yeni uluslararası fragmanını yayınladı. Ric Roman Waugh'un yönetmen koltuğunda oturduğu film, Olympus Has Fallen ve London Has Fallen'ın devamı olacak.

 <a class='keyword-sd' href='/gerard-butler/' title='Gerard Butler'>Gerard Butler</a>'ın 'Angel Has Fallen' Filminden Yeni Fragman Geldi

Filmlerde başrolü oynayan Gerard Butler, Mike Banning adlı bir gizli servis ajanını canlandırıyor. 2013 yılında Antonie Fuqua'nın çektiği Olympus Has Fallen ile başlayan seride, Butler'i ABD Başkanı'nı Kuzey Kore saldırısından korurken görmüştük. 70 milyon dolara mal olan yapım, gişede 170 milyon doları aşmayı başarmıştı. 2016 yılında gelen ve devam filmi olan London Has Fallen'da ise yönetmenliği Babak Najafi üstlenmişti. Londra'da geçen filmin bütçesi yalnızca 60 milyon dolar olarak açıklanmıştı. Gişede ise 205 milyon dolar kazanan film, Lionsgate'in yüzünü güldürmüştü. Üçüncü filmin resmi fragmanı ise geçen ay yayınlanmıştı.

Şimdi ise filmin uluslararası fragmanı yayınlandı. İlk fragmandan daha hızlı ve yoğun olan yeni tanıtım videosunda ilk 30 saniye, serinin kısa bir özeti gibi hazırlanmış. Daha sonraysa Butler'ın karakterini başkana ihanetle suçlanırken görüyoruz. Ajan Banning, Jason Bourne misali kaçak olarak mücadelesine devam ederken hem ismini temize çıkarmayı hem de intikam almayı amaçlıyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Gerard Butler'ın 'Angel Has Fallen' Filminden Yeni Fragman Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement