Forza Motorsport 7 Herkesi Şok Etti! - Son Dakika
Teknoloji

Forza Motorsport 7 Herkesi Şok Etti!

Forza Motorsport 7 Herkesi Şok Etti!

Geçtiğimiz günlerde demo sürümü yayımlanan Forza Motorsport 7 büyük tartışmalara yol açmış ve oyunun işlemcilerin yalnızca bir çekirdeğini kullandığı yönünde bir açıklama yapılmıştı.

25.09.2017 06:10

Geçtiğimiz günlerde demo sürümü yayımlanan Forza Motorsport 7 büyük tartışmalara yol açmış ve oyunun işlemcilerin yalnızca bir çekirdeğini kullandığı yönünde bir açıklama yapılmıştı. Bu durum hakkında Microsoft tarafından yeni bir basın açıklaması daha geldi ve ortada bir yanlış anlaşılma olduğu belirtildi.

FPS sorunları demo ile ilgili!

Görünüşe göre Turn 10 tarafından yapılan açıklamalar tamamen yanlış anlaşılmış durumda ve Forza Motorsport 7"nin işlemcilerle ilgili herhangi bir problemi bulunmuyor.

Forza Motorsport 7 Herkesi Şok Etti!

Microsoft"un yaptığı açıklamaya göre yapım PC"lerde 4 ile 16 çekirdek arasında, Xbox One"da ise 7 çekirdekten de faydalanarak çalışıyor. Yani ortada herhangi bir performans problemi olması mümkün değil gibi görünüyor.

Performans sorunlarıyla ilgili ilk tartışmalar ise demo sürümünde yaşanan düşük FPS problemi ve yapımın sürekli olarak takılarak çalışması yüzünden çıkmıştı.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Forza Motorsport 7 Herkesi Şok Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement