Fitle ile Kıyafetleri Sanal Kopyanızda Deneyin - Son Dakika
Teknoloji

Fitle ile Kıyafetleri Sanal Kopyanızda Deneyin

Fitle ile Kıyafetleri Sanal Kopyanızda Deneyin

Devrimsel bir kıyafet alışveriş sistemi olan Fitle ile sanal kopyanızı yaratın ve alışverişe çıkın.

10.08.2014 23:56

Devrimsel bir kıyafet alışveriş sistemi olan Fitle ile sanal kopyanızı yaratın ve alışverişe çıkın.

Fitle (Fit & Style) sisteminin yaratıcısı Charles Nouboue, gün içinde alışverişe fazla zaman ayıramadığını söylüyor. Online alışveriş etmek kolay ama bu sefer de ya sevdiği gibi bir şey bulamıyormuş veya bulduklarının üzerine olacağına emin olamıyormuş.

İşte bu yüzden canı sıkılan Nouboue ve ortağı Gaetan Rougevin-Baville kafa kafaya verip yepyeni bir alışveriş sistemi geliştirmişler. Fitle sisteminde bilgisayarda kendinizin üç boyutlu bir kopyasını yaratıyor ve sistemdeki tüm anlaşmalı kıyafet markalarının ürünlerini, kendi 3D avatarınız üzerinde deneyebiliyorsunuz.

Fitle kullanabilmek için üye olmanız lazım, ardından kendinizin önden, arkadan, iki yandan fotoğraflarınızı çekmeniz (veya birine çektirmeniz) ve bunu sisteme yüklemeniz gerekiyor. Fitle size yaklaşık 30 saniyede sizin ölçülerinizde bir sanal kopya yaratıyor. Bu yaratılan avatarın, sizin vücut ölçülerinize ne kadar benzediğini merak ediyorsanız, yaratıcıları sistemin %99 olasılıkla uyumlu bir sanal model üreteceği konusunda iddialı.

Nouboue ve Rougevin-Baville gerekli teknolojiyi geliştirdikten sonra, bu sefer ünlü kıyafet üretici markalara gidip bunu anlatmaya ve destek toplamaya başlamışlar. Şimdilik anlaşmalı oldukları markaların çoğu Fransız markaları ama büyüklerden Levi's, Ralph Lauren Jeans ve H&M gibi firmalarla da çalışmaya başlıyorlar. Hazırladıkları 3D tarama teknolojisi sayesinde, markaların kıyafetlerini birebir ve doğru ölçülerde sanal ortama aktarabilecekler.

Size de seçeceğiniz markadaki sanal kıyafetleri, birebir size benzeyen sanal kopyanızda denemek ve beğendiklerinizi online satın almak kalıyor. Fitle sistemi eski alışverişlerinizden tercihlerinizi öğrenecek ve size uygun kıyafet önerilerinde de bulunabilecekmiş. Fitle bu anlamda hem markalar, hem de tüketiciler için zaman ve para kaybını azaltacak bir yöntem gibi görünüyor.

Fitle hakkında ayrıntılı bilgi için resmi web sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

The post Fitle ile Kıyafetleri Sanal Kopyanızda Deneyin appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Fitle ile Kıyafetleri Sanal Kopyanızda Deneyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement