Facebook Grup Sohbeti Başlıyor! - Son Dakika
Teknoloji

Facebook Grup Sohbeti Başlıyor!

Facebook Grup Sohbeti Başlıyor!

Facebook yaptığı her yeni güncelleme ile bizleri şaşırtmaya devam ediyor.

20.12.2016 16:05

Facebook yaptığı her yeni güncelleme ile bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Messenger uygulamasına getirdiği yeni güncelleme ile Facebook grup sohbeti dönemi başlıyor.

Marc Zuckerberg tarafından yapılan iyileştirmelerin ardı arkası kesilmiyor. Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram gibi uygulamalarına bir çok yeni özellik getiren Zuckerberg şimdi de Messenger uygulaması için grup sohbeti özelliğini yayınladı.

>facebook grup sohbeti

Bugüne kadar sesli ve görüntülü görüşme hizmetleri de sunan Messenger uygulaması Android ve iOS işletim sistemlerinde en fazla 6 kişilik toplu görüntülü sohbeti imkanı sunuyor. Ayrıca 50 kişiye kadar da bu görüntülü sohbete sesli sohbet seçeneği ile katılım şansı var. Yani siz 50 kişilik bir grup sohbeti açıp bunun 6 kişisiyle görüntülü bir şey şekilde konuşabilirsiniz.

Facebook tarafından atılan bu dev adım bir çok Messenger kullanıcısına da faydalı olacak.

>Group Video Chat on Messenger

>Messenger paylaştı: 16 Aralık 2016 Cuma

Facebook grup sohbeti özelliğini kullanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Android ve iOS işletim sistemli cihazlarınızdan Messenger uygulamasını güncellemek.

Android işletim sistemli cihazların > Google Play Store üzerinden, iOS işletim sistemli cihazların ise >App Store üzerinden güncelleme yapılması gerekiyor.

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Facebook Grup Sohbeti Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement