Disney, Mickey Mouse'lu İlk Akıllı Telefonu Magic 1'i Duyurdu - Son Dakika
Teknoloji

Disney, Mickey Mouse'lu İlk Akıllı Telefonu Magic 1'i Duyurdu

Disney, Mickey Mouse\'lu İlk Akıllı Telefonu Magic 1\'i Duyurdu

Bakalım Warner Bros.'tan da Bugs Bunny ve Daffy Duck'lı telefonlar gelecek mi...

10.08.2013 22:59

Mahmut Saral - - Dünyanın en büyük eğlence markalarından Disney, akıllı telefon işine girdi. Birçoğumuz, Mickey Mouse ve Minnie Mouse gibi karakteri seviyoruz. Hatta çoğumuzun çocukluğu, bu tip sevimli karakterlerin oyuncaklarıyla oynamakla, yer aldığı çizgi filmleri izlemekle geçmiştir. Hala milyonlarca insanın sevgilileri oldukları gerçek. ve bu durum, Disney'e farklı pazarlara açılma imkanı da sunuyor.

The Walt Disney Company, akıllı telefon pazarına adım attığını ve ilk akıllı telefonu Disney Magic 1'i Çin'de duyurdu. Pembe renk tonlarıyla bezeli bu cihaz, Disney fanlarına yönelik olarak hazırlandı ve renginden de anlaşılacağı üzere öncelikli olarak bayanları hedefliyor.

Disney'in M007 model numarasıyla çağıracağı bu telefon, Android 4.2.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip. 4.5 inç dokunmatik ekranı, 720p HD görüntü sunuyor. Dört çekirdekli, 1.2GHz değerde MediaTek MT6589 işlemcisi, 1GB RAM'i ve 16GB dahili belleği var. Kameralarına baktığımızda ise, arka kısımda led ışıklı 8, ön kısımda da 2MP değerde kameralar yer alıyor.

Disney Magic 1, 8.5mm kalınlığında ve 127 gram ağırlığında. 1700mAh bataryası bulunan telefon, 6 saate kadar konuşma imkanı sunuyor. ve gelelim bu telefonun üzücü yanına...

Belki sizin için pek bir şey ifade etmiyor olabilir, ama özellikle küçük arkadaşlarımızın dikkatini çekebilecek bir telefon bu. Sadece Çinli JD.com sitesinde, 326 dolara satılan telefonun, diğer pazarlarda satışa sunulması beklenmiyor. Bakarsınız ileride bu karar değişir.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Disney, Mickey Mouse'lu İlk Akıllı Telefonu Magic 1'i Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement