Çok Hasta ve Ölmeden Önce Yeni Star Wars'u İzlemek İstiyor - Son Dakika
Teknoloji

Çok Hasta ve Ölmeden Önce Yeni Star Wars'u İzlemek İstiyor

Çok Hasta ve Ölmeden Önce Yeni Star Wars\'u İzlemek İstiyor

Daniel Fleetwood için büyük bir destek var. Disney'in ne cevap vereceği merak ediliyor.

05.11.2015 12:47
Mahmut Saral - -

Daniel Fleetwood, büyük bir Star Wars hayranı. Aralık ayında gösterime girecek olan Güç Uyanıyor filmini görmeyi herkesten daha fazla istiyor, çünkü maalesef yakında hayata gözlerini yumacak. Daniel Fleetwood, bir kanser hastası ve doktoları, geçtiğimiz eylül ayında ona "2 aylık ömrü" kaldığını bildirdi. Daniel, hayatının son günlerini evinde ve eşi Ashley ile geçiriyor. Bir de isteği var ve bu istek, kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.


32 yaşındaki Daniel, hayata gözlerini yummadan önce yeni Star Wars filmi Güç Uyanıyor'u izlemek istiyor. Film, 18 Aralık'ta Amerika'da vizyona girecek ve normal şartlarda Daniel'ın ömrü bu filmi izlemeye yetmeyebilir. Ancak yetkililer devreye girerse (ki amaç bu), Daniel'ın Güç Uyanıyor'u erkenden izleyebilme şansı var.


Daniel için bir de yardım sayfası açılmış. Son günlerini güzel geçirebilmesi için dileyenlerden yardımlar bekleniyor. Bilgi için buraya bakabilirsiniz.


Ve evet, Twitter'da bir de #ForceForDaniel etiketi bulunuyor. Bu başlık altında birçok destek mesajı var.


star-telegram sitesinde yer alan bilgilere göre, bu etikete destek verenler arasında, filmde rol alan aktörler de bulunuyor. #ForceForDaniel etiketiyle paylaşım yapanlar arasında Mark Hamill (Luke Skywalker) ve John Boyega (Finn the Stormtrooper) da var.


Bakalım Disney ne diyecek?



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Çok Hasta ve Ölmeden Önce Yeni Star Wars'u İzlemek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement