CD Projekt Red Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Tanıtıldı - Son Dakika
Teknoloji

CD Projekt Red Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Tanıtıldı

CD Projekt Red Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Tanıtıldı

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077: Ultimate Edition sürümünü resmen duyurdu. Bu sürüm, ana oyunu ve Phantom Liberty paketini içeriyor. Ultimate Edition, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için 5 Aralık'ta piyasaya sürülecek. Oyunda Johnny Silverhand (Keanu Reeves) ve Solomon Reed (Idris Elba) karakterleriyle oynamak mümkün olacak. Cyberpunk 2077'nin toplam satışları 25 milyonu aşmış durumda ve Phantom Liberty genişleme paketi büyük ilgi gördü. Ultimate Edition, oyunun tüm hikayesini ve yeni macerayı deneyimlemek için bir fırsat sunuyor.

22.11.2023 23:05

CD Projekt Red Cyberpunk 2077: Ultimate Edition sürümünü resmen tanıttı. Hem ana oyunu hem de Phantom Liberty paketini içerecek. Bu kapsamda tek oyunda ana oyundaki Johnny Silverhand (Keanu Reeves) ve DLC'den Solomon Reed (Idris Elba) ile oynamak mümkün olacak.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition fiyatı ne kadar?

Ultimate Edition 5 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için fiziksel ve dijital olarak piyasaya sürülecek. Phantom Liberty'nin lansmanın hemen sonra yapılan bu duyuru, oyunun haritası Night City'yi bir kez daha gezmek isteyenleri sevindirdi.

CD Projekt Red Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Tanıtıldı

İlk olarak 2020 yılında piyasaya sürülen Cyberpunk 2077, hatalarla boğuşuyordu. Ancak CD Projekt Red çok sayıda güncellemeyle oyunu iyileştirdi. Bu güncellemelerden en büyüğü ise geçtiğimiz haftalarda yayınlanan 2.0 paketi oldu.

123123123

Phantom Liberty, Ekim ayında piyasaya sürüldüğünde 3 milyondan fazla satarak dikkat çeken bir başarıya imza attı. Bu kapsamında Cyberpunk 2077'nin toplam satışları ise şu anda 25 milyonu aşmış durumda. Genişleme paketi oldukça sevildi ve CD Projekt Red'in 2020'deki duyurusunu unutturmayı başardı.

Ultimate Edition ile Cyberpunk 2077'nin tüm hikayesinin yanı sıra Phantom Liberty'de sunulan yeni macerayı da deneyimlemek mümkün olacak. Bu sürüm aynı zamanda geliştirilmekte olan devam oyunu için bir sonraki adımı da hazırlıyor.

CD Projekt Red Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Tanıtıldı

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition fiyatı şu anda belli değil. Ancak normal oyun ve Phantom Liberty paketinin Epic Games Store'da 899 TL'den satıldığını belirtelim.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji CD Projekt Red Cyberpunk 2077: Ultimate Edition Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement