Call Of Duty Advanced Warfare'da Zombi Modu da Var, Ama Biraz Pahalı - Son Dakika
Teknoloji

Call Of Duty Advanced Warfare'da Zombi Modu da Var, Ama Biraz Pahalı

Call Of Duty Advanced Warfare\'da Zombi Modu da Var, Ama Biraz Pahalı

Zombiler için bu kez para ödemek zorunda kalacağız gibi?

04.11.2014 12:45
Mahmut Saral - -

Sledeghammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty: Advanced Warfare, PC ve konsollar için raflarda yerini aldı ve oyunun ilk inceleme notları da gelmeye başladı. Şu an itibarıyla bakacak olursak, Advanced Warfare'ın beğenildiğini söyleyebiliriz. Bu duruma olumlu yönde etki edebilecek bir detay ise, zombi modu.


Aslında Treyarch'ın hazırladığı Call of Duty oyunlarında görmeye alıştığımız ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanan zombi oyun modları, bu kez yeni bir üyeyle Sledgehammer'ın oyununa konuk oluyor.


GameStop'tan yapılan açıklamada, yılın en çok beklenen oyunlarından olan Call of Duty: Advanced Warfare için zombilerin geri döndüğü bildiriliyor ve Call of Duty season pass alan oyuncuların yeni zombi oyun modu + 4 yeni haritadan oluşan pakete sahip olabileceği söyleniyor. Season pass'in fiyatı ise, 49.99 dolar. Evet, neredeyse bir oyun fiyatı diyebiliriz.


Zombilerin birçok oyuncu için olumlu bir gelişme olduğu gerçek, ancak birçok oyuncu için de can sıkıcı bir durum var.


Treyarch'ın hazırladığı Call of Duty oyunlarında, zombi haritalarını oyunların içinde, ücretsiz olarak görüyor ve oynayabiliyorduk. Daha sonra yeni haritalar da paralı olarak çıkıyordu tabii, ama onları almasanız bile oyunun içindeki ücretsiz haritalarla da idare edebiliyordunuz. Ancak Advanced Warfare'ın içinde bu haritalar yok ve sahip olmak için ekstra para ödemek gerekiyor. İşte sıkıcı olan taraf bu. Siz ne dersiniz?


Bu arada son olarak, Activision'ın beklentileri, Advanced Warfare'ın geçen sene çıkan Ghosts'tan daha fazla satacağı yönünde. Ghosts, milyonlar satan bir oyundu, ancak son yıllarda çıkan Modern Warfare ve Black Ops serileri kadar ilgi görememişti. Bakalım bu kez beklentiler tutacak mı...



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Call Of Duty Advanced Warfare'da Zombi Modu da Var, Ama Biraz Pahalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement