Call Of Duty, 2. Dünya Savaşı'na mı Dönüyor? - Son Dakika
Teknoloji

Call Of Duty, 2. Dünya Savaşı'na mı Dönüyor?

Call Of Duty, 2. Dünya Savaşı\'na mı Dönüyor?

İhtimaller, işaretler ve söylentiler.

23.01.2015 11:14
Mahmut Saral - -

Bir zamanlar "En iyi 2. Dünya Savaşı temalı FPS oyun serilerinden bir tanesi" olarak gösterilen Call of Duty, daha sonra modern arenaya adım atmış, son olarak da bilim kurgu motifleriyle süslü Advanced Warfare ile karşımıza çıkmıştı. Tüm zamanların en kârlı oyun serilerinden biri olan Call of Duty, sıradaki oyunuyla özüne, yani 2. Dünya Savaşı cephelerine geri dönebilir.


Henüz Activision ve Treyarch'tan gelen resmi bir açıklama yok, ancak böyle bir beklenti oluşmasında Treyarch'ın geçtiğimiz günlerde Facebook sayfasında paylaştıklarının etkisi olmuştu. Treyarch, 7 Aralık'ta Pearl Harbor ile alakalı bir mesaj paylaşmış, daha sonra 1 Ocak'ta, 2. Dünya Savaşı zamanında da kullanılan deniz amfibilerinden söz etmişti. Acaba bu ufak teaser bilgiler, yeni Call of Duty'nin Pearl Harbor zamanını konu edeceği anlamını taşıyor olabilir mi?


Bundan aylar öncesinde Call of Duty: World at War II'ye ait olduğu iddia edilen bir kutu tasarım görseli yayınlanmış, daha sonra bunun fake, yani sahte olduğu anlaşılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise, Twitter'da @AnonymousUK2015 isimli bir hesap, World at War II'ye ait olduğunu iddia ettiği bir teaser görsel paylaştı ve yeni oyunun Xbox One platformunda 4 Mayıs 2015 itibarıyla ilk kez gösterileceğini belirtti.


Bakalım bu söylentiler karşısında yapımcı ve yayıncı şirketlerden bir açıklama gelecek mi...



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Call Of Duty, 2. Dünya Savaşı'na mı Dönüyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement