Blackberry Priv'den Yeni Sızıntılar Gelmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Teknoloji

Blackberry Priv'den Yeni Sızıntılar Gelmeye Devam Ediyor

Blackberry Priv\'den Yeni Sızıntılar Gelmeye Devam Ediyor

BlackBerry firmasının en son telefonu BlackBerry Priv'den yeni haberler gelmeye devam ediyor.

29.10.2015 09:16

priv_hero1-752x490

BlackBerry firmasının en son telefonu BlackBerry Priv'den yeni haberler gelmeye devam ediyor. Kanadalı firmanın son çıkardığı Z10 modelinden sonra en çok konuşulan modeli olan Priv'in Kasım ayında piyasaya çıkması bekleniyor. İşte bu yüzden sızdırılan son "Productivity Edge" (Verimli Kenar) özelliği telefondan ne beklememiz gerektiğini bilmemiz için çok önemli.

Productivity Edge Özelliği

BlackBerry Priv'in Productivity Edge özelliği aslında Android çevrelerince yabancı bir özellik değil. Zira Samsung kavisli kenar ile bir yıl önce Galaxy Note Edge modelinde bu özelliği kullanıcılarına sunmuştu. Priv'in de kavisli kenarı olunca bu avantajı lehine kullanmak istiyor tabi. Bu özellik online simülatör üzerinde Kanadalı Telus firması tarafından ortaya çıkartıldı. Simülatör internet üzerinden kaldırıldı fakat görüntülerin sızması engellenemedi.

Productivity Edge Ayarları

Productivity Edge özelliği kullanıcılara uyarılar ve mesajlar, takvim ve büyük bir ihtimalle belirlenen bir programı bir kaydırma marifetiyle açmanızı sağlayacak. Bu özellik sağ veya sol kenara eklenebilecek. ve görünüşe göre kavisli kenar telefonunuz şarj olurken pil metre olarak size pilin ne kadar dolduğunu gösterecek.

Pil Göstergesi

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Blackberry Priv'den Yeni Sızıntılar Gelmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement