Blackberry Dallas, Fcc'de Görüntülendi - Son Dakika
Teknoloji

Blackberry Dallas, Fcc'de Görüntülendi

Blackberry Dallas, Fcc\'de Görüntülendi

BlackBerry'nin son zamanlarda gündemi meşgul eden Dallas kod adlı akıllı telefonu bu sefer FCC'nin veri tabanında ortaya çıktı.

25.07.2015 17:17
Furkan Yaldız - -

Kanadalı akıllı telefon üreticisi BlackBerry, bir yandan üzerindeki kara bulutları dağıtmak için çalışırken, diğer yandan da yeni akıllı telefon üzerinde ter döküyor. BlackBerry Dallas kod adlı akıllı telefon geçtiğimiz günlerde Singapur, Malezya ve Endonezya'da sertifika alırken ortaya çıkmıştı. Bu sefer ise aynı akıllı telefon FCC'de görüntülendi.


ABD'de satışa sunulmak için gerekli onay belgelerini alırken görüntülenen BlackBerry Dallas kod adlı akıllı telefonun, kare ekranlı Passport'a benzeyeceği söyleniyor. RHR191LW model numarası ile veri tabanında yer alan akıllı telefonun artık hazır olduğu ve ilerleyen zamanlarda birçok ülkede satışa çıkması bekleniyor.


Öte yandan geçtiğimiz günlerde New York'ta gerçekleştirilen etkinlikte BlackBerry CEO'su John Chen ve BlackBerry COO'su Marty Beard, duyurulmamış bir cihaz ile görüntülenmişti. Bu yüzden söz konusu akıllı telefonun çok yakında resmiyete kavuşması bekleniyor.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Blackberry Dallas, Fcc'de Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement