Binlerce Counter-Strike 2 Oyuncusu Banlandı - Son Dakika
Teknoloji

Binlerce Counter-Strike 2 Oyuncusu Banlandı

Binlerce Counter-Strike 2 Oyuncusu Banlandı

Binlerce Counter-Strike 2 oyuncusu bugün hesaplarının banlandığını fark etti. Valve tarafından alınan beklenmedik bir karar, yüzlerce CS2 oyuncusunu etkiliyor. Valve, durumu doğrulasa da, yanlış yasaklamaların nedenini paylaşmadı.

06.12.2023 17:13  Güncelleme: 17:22

Binlerce Counter-Strike 2 oyuncusu bugün uyandığında hesaplarının banlandığını fark etti. Popüler FPS oyunu için Steam'de yapılan paylaşımlar, yasaklamaların yanlış hesapları etkilediğini gözler önüne serdi. Kullanıcılar, bu yasaklamalar sonrasında oyuna ve dijital öğelerine olan erişimi kaybetti.

Valve, CS2 oyuncularını yanlışlıkla banladı

Valve tarafından alınan beklenmedik bir karar, yüzlerce CS2 oyuncusunu etkiliyor. Geçtiğimiz günden bu yana yapılan paylaşımlara göre, kullanıcılar CS2'den banlandığını bildiriyor. Henüz detaylar belli değil, ancak son güncelleme sonrası Nvidia ekran kartı kullanıcılarını etkilemiş gibi duruyor.

Binlerce Counter-Strike 2 Oyuncusu Banlandı

Bazı profesyonel e-spor oyuncuları bile hesaplarının engellendiğini dile getirdi. Bu durum, Valve'ın hile karşıtı sistemlerinin (Vac-Ban) yeni bir güncelleme veya sürücü uyumsuzluğu nedeniyle tetiklendiği iddialarını tetikledi.

123123123

CS2'de sorun yaşandığını kabul eden Valve, yeni bir güncelleme nedeniyle yasakların yanlış uygulandığını doğruladı. CS2 forumlarında yapılan açıklamada, oyuncuları etkileyen yasakları düzeltmek için çalıştığını ifade etti.

Yasaklanan kullanıcılara, durum çözülene kadar bazı tavsiyeler de verildi. Buna göre Steam'deki oyun dosyalarını kurcalamaktan veya üçüncü taraf yazılımları kullanmaktan kaçınmanız gerekiyor. Ayrıca hesabınızın banlandığına dair Valve'a şikayette bulunabilirsiniz.

Binlerce Counter-Strike 2 Oyuncusu Banlandı

Valve, durumu doğrulasa da, yanlış yasaklamaların nedenini paylaşmadı. Ancak kullanıcılarda hile karşıtı sistemlere olan güveni zedelemiş durumda. Valve'ın yasakları geri almak için çalıştığını, ancak bu süreçte oyuncuların başka sorunlarla karşılaşıp karşılaşmayacağını göreceğiz.

Peki siz Counter-Strike 2 banlanma hatası hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Binlerce Counter-Strike 2 Oyuncusu Banlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement