Batman Arkham Knight Pc İçin Sürprizlerle Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Batman Arkham Knight Pc İçin Sürprizlerle Geliyor

Batman Arkham Knight Pc İçin Sürprizlerle Geliyor

Bildiğiniz gibi Rocksteady tarafından geliştirilen Arkham serisinin son oyunu Batman: Arkham Knight PC için oldukça kötü bir çıkış gerçekleştirmişti.

29.10.2015 11:16

Batman

Bildiğiniz gibi Rocksteady tarafından geliştirilen Arkham serisinin son oyunu Batman: Arkham Knight PC için oldukça kötü bir çıkış gerçekleştirmişti. Gerek Rocksteady'nin yapımın PC sürümü üzerinde çalışmamış olması, gerekse yapımı PC'ye port eden ekibin yetersizliğiyle birlikte yapım kısa bir süre sonra satıştan çekilmişti.

Kısa bir süre önce açıklandığı üzere yapım PC platformu için 28 Ekim tarihinde yeniden piyasadaki yerini aldı. Ayrıca yapıma sahip olan kullanıcılar ise aynı gün tüm problemleri ortadan kaldıracak olan güncellemeye de sahip olacaklar.

Elbette tüm bunların yeterli olmayacağına kanaat getiren Warner Bros. oyunculara özür niteliğinde hediyeler sunmayı planlıyor. SteamCommunity üzerinden duyurusu gerçekleştirilen bu içerikler ise daha önceki Arkham oyunlarını oynamamış ya da elinde orijinal kopyası bulunmayan kullanıcıları ilgilendiriyor demek yanlış olmayacaktır. Çünkü yapıma şuan Steam üzerinden sahip olan kullanıcılar; Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins, and Batman: Arkham Origins Blackgate oyunlarına ücretsiz bir şekilde sahip olabilecekler. Ayrıca kısa bir süre sonra çıkışını gerçekleştirecek olan "Community Challenge Pack" isimli DLC paketi de yine PC kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunulacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Batman Arkham Knight Pc İçin Sürprizlerle Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement