Apple, yeni iPad modellerini tanıtacak - Son Dakika
Teknoloji

Apple, yeni iPad modellerini tanıtacak

Apple, yeni iPad modellerini tanıtacak

Apple, geçtiğimiz ay iPhone 15 ailesini piyasaya sürdükten sonra şimdi de yeni iPad modelleri için geri sayıma başladı. iPad Mini 7, Air 6 ve USB-C'li Apple Pencil ürünlerinin tanıtımı bekleniyor. Son raporlara göre iPad Mini 7'nin fiyatı 449 dolar olacak ve yeni ürünlerin tanıtımı bu gece yapılacak. Ayrıca, iPad Air'in M2 çipe yükseltileceği ve iPad Mini'nin A16 Bionic çip ile çıkış yapacağı belirtiliyor.

17.10.2023 14:59

Geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte iPhone 15 ailesini piyasaya süren Apple tarafında yeni iPad modelleri için de geri sayım başladı. Bu kapsamda firmanın iPad Mini 7, Air 6 ve USB-C'li Apple Pencil ürünlerini vitrine çıkarması bekleniyor. Son ortaya çıkan raporlar ürünlerin tanıtım tarihini ve spesifik olarak iPad Mini 7'nin fiyat etiketini gözler önüne seriyor.

Apple'da yeni iPad'ler için geri sayım başladı

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Abhishek Yadav, iPad Mini 7'nin fiyat etiketini gözler önüne serdi. Buna göre yaklaşan tablet modeli 449 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Öte yandan şirketin bu yeni ürünlerinin bu gece tanıtılacağı söyleniyor.

New iPads might launch today/tonight. pic.twitter.com/iI1e675rhg

— Abhishek Yadav (@yabhishekhd) October 17, 2023

Şu anda M1 çipten güç alan iPad Air'in M2 çipe yükseltilmesi planlanıyor. iPad Mini ise mevcut A15 çipine göre hafif bir iyileştirme olan A16 Bionic çiple çıkışını yapacak. Ayrıca, yeni Mini'nin mevcut nesil modellerde gözlemlenen jöle kaydırma sorununu gidermek için yeni bir ekran denetleyicisi içereceğini öne süren raporlar var.

Et tırnaktan ayrılmaz: Yeni iPad'ler 3. nesil Apple Pencil ile geliyor!

Bir yıl önce bir güncelleme gören standart model de muhtemelen A16 çip yükseltmesi alabilir. Bilindiği üzere geçtiğimiz sene çıkış yapan iPad 10 modelinde kullanıcılara yeni bir ince çerçeve tasarımı, yeni renkler ve şu anda A14 Bionic çip tarafından desteklenen bir Touch ID yan düğmesi sunuldu.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Apple, yeni iPad modellerini tanıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement