Apple Vision Pro, global satışa ne zaman başlıyor? - Son Dakika
Teknoloji

Apple Vision Pro, global satışa ne zaman başlıyor?

Apple Vision Pro, global satışa ne zaman başlıyor?

Gelen son bilgiler, Apple Vision Pro cihazının beklenenden daha erken global satışa başlayabileceğini gösteriyor. Apple'ın yapacağı dil güncellemesiyle birlikte Çince, Fransızca, Almanca, Japonca ve Korece dillerinin cihaza eklenmesi, ürünün bu ülkelere de yakın zamanda geleceği yorumlarına sebep oldu. Cihazın Amerika'da satışa çıkmasının ardından diğer ülkelerdeki fanlar, ürüne ulaşmak için çeşitli yollar deniyor. Apple yönetiminin ise cihazın yüksek fiyatı nedeniyle tedarik sürecini uzatmak istediği konuşuluyor. Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Vision Pro'nun global satışına haziran ayında başlanması bekleniyor.

14.03.2024 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelen son bilgiler, olay yaratan Apple Vision Pro cihazının beklenenden daha erken global satışa başlayabileceğini bizlere gösteriyor. Eğer bu gerçekleşirse, giyilebilir teknoloji sektörüne yeni bir soluk gelebilir. Dedikodunun ortaya çıkış noktası ise, Apple'ın ürüne yapmaya hazırlandığı yeni dil güncellemesi oldu. Bu güncellemede Çince, Fransızca, Almanca, Japonca ve Korece dillerinin yer alması, cihazın bu ülkelere de yakın zamanda geleceği yorumlarına sebep oldu. İşte tüm detaylar…

Apple Vision Pro, global satışa ne zaman başlıyor?

2 Şubat'ta Amerika resmi olarak satışa çıkan Vision Pro, dünyaya yeterince açılmadığı konusunda sert eleştirilere maruz kalmıştı. Apple yönetiminin ise cihazın tam 3.500 dolar olan fiyat etiketinden çekindiği, bu bedele sahip bir ürünün tedarik sürecini daha uzun bir zamana yaymak istediği konuşuluyor.

Markanın diğer ülkelerdeki fanları ise bu karardan büyük bir rahatsızlık duyarken, ürüne çeşitli yollarla ulaşmaya çalışıyor. Cihaz şu an birçok yerde resmen kara borsa haline geldi. Elbette şirket yönetimi de, böyle durumları engellemek adına global satışa daha erken start verebilir.

Apple Vision Pro, global satışa ne zaman başlıyor?

Apple Vision Pro, ne zaman globale açılacak?

Fakat firmanın dil güncellemesini başka ülkeler için değil, bu dilleri konuşmakta olan Amerikan vatandaşlarına özel yaptığını iddia edenler de var. Ayrıca konuyla ilgili herhangi resmi bir açıklama da şu ana kadar yapılmadı. Eğer bu dedikodular asılsız çıkarsa, Vision Pro'nun global satışına haziran ayındaki WWDC etkinliğiyle birlikte başlanması bekleniyor. Tüm bu gelişmelerin, kullanıcıların yararına olmasını umuyoruz.

Apple Vision Pro ekranlarında gizemli çatlaklar oluşuyor! Peki neden?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple'ın pazarlama stratejisi doğru mu? Ürün Türkiye'ye ne zaman gelebilir? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Apple Vision Pro, global satışa ne zaman başlıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement