Apple Scary Fast etkinliği 30 Ekim'de düzenlenecek - Son Dakika
Teknoloji

Apple Scary Fast etkinliği 30 Ekim'de düzenlenecek

Apple Scary Fast etkinliği 30 Ekim\'de düzenlenecek

Apple, yeni iMac ve MacBook Pro modellerini tanıtmak için 30 Ekim'de 'Scary Fast' etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Etkinlikte, Mac bilgisayarlara odaklanan yeni donanımların ve Mac'lerin sergileneceği tahmin ediliyor.

25.10.2023 00:59

Apple'ın bir süredir yeni iMac ve MacBook Pro üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Etkinliğin ise bu ay içerisinde yapılacağı iddia edilmişti. Tüm bu sızıntıların ardından Apple, resmi açıklamayı yaptı. Apple Scary Fast etkinliği 30 Ekim'de düzenlenecek.

Scary Fast etkinliğinde neler tanıtılacak?

Apple, 30 Ekim Pazartesi günü Türkiye saati ile 03: 00'te gerçekleştirilecek ikinci etkinliğini duyurdu. "Scary Fast" (Korkunç Derecede Hızlı) başlıklı etkinlik davetiyesinde, Mac Finder simgesine dönüşen ve etkinliğin Mac bilgisayarlara odaklandığını doğrulayan bir Apple logosu yer alıyor.

Apple Scary Fast etkinliği 30 Ekim'de düzenlenecek

Diğer etkinliklerde olduğu gibi, Mac cihazlarına yönelik bu sunumun da önceden kaydedilerek yayınlanması bekleniyor. Öte yandan Scary Fast kapsamında yeni donanımların ve Mac'lerin sergilenmesi bekleniyor.

ChromeOS rakibine yetişti! Üç yıllık MacOS özelliği geliyor

14 ve 16 inç MacBook Pro modelleri Ocak ayında güncellendi, fakat 13 inç MacBook Pro bir yıldan daha süredir yenilenmedi. En önemlisi ise 24 inç iMac, 2021'in ortalarında M1 çip ile piyasaya sürüldüğünden beri yenilik görmedi. Bu da M3 çipli bir iMac ve 13 inç MacBook Pro'nun tanıtılabileceğini gösteriyor.

Bloomberg editörü Mark Gurman'ın önceki iddiaları, Apple'ın performans artışına önem vereceğini ortaya koymuştu. Bununla birlikte dahili parçalar dışında büyük bir tasarım değişikliği beklenmiyor. Apple'ın seçtiği etkinlik ismi de performansa vurgu yapıyor gibi görünüyor.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz..

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Apple Scary Fast etkinliği 30 Ekim'de düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement