Angry Birds Star Wars Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Angry Birds Star Wars Geliyor!

Angry Birds Star Wars Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde Twitter’da merak uyandırıcı bir görsel yayınlayan Rovio, bugün konuyu açıklığa kavuşturdu: Angry Birds Star Wars geliyor! Angry Birds oyunuyla dünya çapında ünlü yapan ...

08.10.2012 18:00

Geçtiğimiz günlerde Twitter'da merak uyandırıcı bir görsel yayınlayan Rovio, bugün konuyu açıklığa kavuşturdu: Angry Birds Star Wars geliyor!

Angry Birds oyunuyla dünya çapında ünlü yapan Finlandiyalı Rovio şirketi, bu oyunu güncelleyerek ilgiyi canlı tutmayı başarıyor. İlk oyunun ardından Cadılar Bayramı gibi özel günler için yeni bölümler yayınlayan firma, ardından ilk büyük yeniliklere sahip Angry Birds Space oyununu çıkarmıştı. Bugün ise firma çok daha büyük bir yeniliğin duyurusunu yaptı: Star Wars temalı Angry Birds!

Angry Birds Space ile uzaya çıkan kızgın kuşlar bu kez yıldız savaşlarına katılıyor. George Lucas'ın efsanevi Star Wars serisini tema alan yeni oyun için Angry Birds karakterleri de yeniden yaratılmış. Oyunla ilgili yayınlanan ilk görselde Skywalker ve Darth Vader gibi önde gelen karakterlerin tümünü görmek mümkün. Luke Skywalker rolünü kırmızı kuş kapmış.

İsyancı karakterler kuşlardan oluşurken domuzlar da karanlık tarafı temsilen karşımıza çıkacak. Hatta Darth Vader karakteri de domuzlara dahil edilmiş. Resimdeki karakterin burnundan domuz olduğu çıkarımını yaptık.

Rovio, Star Wars temalı Angry Birds oyununun 8 Kasım'da oyunculara sunulacağını duyurdu. Oyunun iOS, Android ve PC versiyonları olacak. Bunun yanında Angry Birds Star Wars temalı masa oyunları, kostümler ve oyuncaklar da satışa sunulacak. İlk gelen bilgilere göre masa oyunlarından biri de Jenga olacak.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Angry Birds Star Wars Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement