Android N (7.0) İsmi Belli Oldu Gibi ! - Son Dakika
Teknoloji

Android N (7.0) İsmi Belli Oldu Gibi !

Android N (7.0) İsmi Belli Oldu Gibi !

Google bildiğimiz üzere yıllardır tatlı isimlerinden oluşan isimleri işletim sisteminin yeni versiyonlarına takıyordu.

21.03.2016 17:52

Google bildiğimiz üzere yıllardır tatlı isimlerinden oluşan isimleri işletim sisteminin yeni versiyonlarına takıyordu. Aslında bu genel olarak sevilen bir durum oldu .  Ve yeni Android işletim sistemi olan ve daha geçen gün betası yayınlanan Android N'nin açılımı yani N harfinin açılımı belli oldu gibi .Detaylar haberimizde ..

Geçtiğimiz günlerde betası yayınlanan bu sürümün Nexus cihazları dışında General Mobile 4G'e de özellikle gelmesi kullanıcıları heyecanlandırdı. Bildiğimiz üzere Android One platformuna bağlı olan 4G, bu bakımdan kullanıcılarına yazılım anlamında büyük avantaj sağlıyor. Neyse biz konumuza geri dönelim . Özellikle bu yeni sürümün Nutella veya Nougat olması bekleniyordu. Fakat yeni gelen bilgilere göre şaşırtıcı bir isim karşımıza çıkıyor.

New York Cheesecake . İsmimiz bu . Bu cheesecake'in diğerleriyle arasındaki fark daha yoğun aromaya ve daha fazla şekere sahip olması. Tabiki bu kesin bir bilgi değil fakat otoriterler tarafından konuşulan isim bu . Mayıs ayında bakalım hangi isim bu sürümle birlikte karşımıza çıkacak. Gönlümüz Nutella'dan yana..

Kaynak: Technosfer

Son Dakika Teknoloji Android N (7.0) İsmi Belli Oldu Gibi ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement