84 inç'lik dev Türkiye'de! - Son Dakika
Teknoloji

84 inç'lik dev Türkiye'de!

84 inç\'lik dev Türkiye\'de!

LG'nin bugün tanıttığı 84 inç'lik dev Ultra HD TV'si, görüntü kalitesiyle şaşkınlık uyandırıyor!

01.12.2012 02:00

LG Electronics, dünyanın ilk 84 inç Ultra HD TV'sini Kanyon Cinemaximum'da düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Ev eğlencesi alanına yeni bir boyut kazandıran LG 84 inç Ultra HD TV, Full HD görüntü kalitesini dörde katlayan teknolojisiyle ve büyük ekran TV izleme deneyimiyle kullanıcıyı büyülüyor.

LG 84 inç Ultra HD TV'nin basın toplantısında konuşan LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, LG 84 inç Ultra HD TV'nin tüketicilerin daha büyük ekranda 3D TV izleme yönündeki talepleri doğrultusunda geliştirildiğini söyledi. Ev eğlencesi alanında yeni bir çığır açması beklenen 84 inç Ultra HD TV ile kullanıcılara şimdiye kadar elde edilmiş en yüksek kalitede büyük ekran TV izleme deneyimini sunmayı hedeflediklerini belirten Calvin Cho sözlerini şöyle sürdürdü: "LG Electronics olarak amacımız tüketicilerin ihtiyaçlarını maksimum performansa sahip ürünlerle karşılamak. Hızla değişen TV pazarında yenilediğimiz ürün gamımızla bunu gerçekleştirdiğimizi biliyoruz. Türkiye'de özellikle 3D TV alanındaki iddiamızı devam ettiriyoruz."

En İyi İnovasyon Ürünü ödülü

Türkiye'de kullanıcıların beğenisine sunulan LG 84 inç Ultra HD TV, bir süredir teknoloji takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. LG Ultra HD TV bir dizi yeni akıllı uygulamayı barındırıyor ve daha kolay kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. 2013 Uluslararası CES İnovasyon Ödülleri'nden Video Görüntü alanında 'En İyi İnovasyon Ürünü' ödülüne değer görülen ürün, ev eğlencesine yeni bir boyut kazandıran innovatif ekran teknolojilerine sahip.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji 84 inç'lik dev Türkiye'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement