3d Touch'ın Birkaç Seneye Daha İhtiyacı Var - Son Dakika
Teknoloji

3d Touch'ın Birkaç Seneye Daha İhtiyacı Var

3d Touch\'ın Birkaç Seneye Daha İhtiyacı Var

Apple'ın yeni teknolojisi için neler söylendi?

07.11.2015 17:47
Hasan Uğur Nayır - -

Apple Watch'un Force Touch özelliği 3D Touch adıyla iPhone'a uyarlandı. iPhone 6s ve 6s Plus'ta bulunan bu teknoloji basıncı algılayıp, kullanıcıya kısa yollar ve menüler sunuyor. Eski raporlara göre bazı Android telefon üreticileri yeni amiral gemilerinde 3D Touch benzeri özelliğine yer verecek. Hatta iki farklı tedarikçi bu konuda pazara giriş yapmış görünüyor. Tüm bunlarla birlikte TPK CEO'su ise 3D Touch hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Yeni teknolojinin biraz daha olgunlaşması gerektiğini söyledi. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.



Olgunlaşma süreci



Apple'ın dokunmatik parça tedarikçisi olan TPK'nın CEO'su Michael Chung'a göre Force Touch veya diğer adıyla 3D Touch, 2016'da beklendiği kadar popüler olmayacak. Chung, yeni teknolojilerin büyüme aşamasına girdiğini ve daha sonra ekosistemin parçası olduğunu vurgulayarak, 3D Touch'ın kabaca 3 seneye daha ihtiyacı olduğunu ileri sürdü. TPK CEO'su ayrıca 2016'da 3D Touch'a entegre edilecek olan uygulama sayısının yüksek olmayacağına inanıyor.


CEO'nun açıklamalarına ek olarak yatırımcı toplantısında TPK'nın yeni dokunmatik teknolojiler üstünde de çalıştığı ortaya çıktı. Fakat bu teknolojilerle alakalı herhangi bir detay verilmedi.


Michael Chung'ın açıklamalarına katılıyor musunuz? Sizce 3D Touch gelecek sene beklendiği kadar popüler olmayabilir mi? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji 3d Touch'ın Birkaç Seneye Daha İhtiyacı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement