Zonguldak Kömürspor'dan Asker Selamı - Son Dakika
Spor

Zonguldak Kömürspor'dan Asker Selamı

Zonguldak Kömürspor\'dan Asker Selamı

Türkiye 3'üncü Lig'de Arsinspor ile karşılaşan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, maç öncesi İstiklal Marşı okunurken asker selamı verdi.

20.02.2016 16:07  Güncelleme: 16:40

Türkiye 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta sahasında Arsinspor ile karşılaşan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, maç öncesi İstiklal Marşı okunurken asker selamı verdi.

ŞEHİTLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi Ankara'daki bombalı terör saldırısı ve Diyarbakır Sur'da şehit olan asker ve personel için saygı duruşunda bulunuldu.

ASKER SELAMI VERDİ

Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, İstiklal Marşı okunurken asker selamı verdi. Tribünleri dolduran taraftarlar ise "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı attı. Zonguldak Kömürspor, 60'ıncı dakikada Berkan'ın penaltıdan attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Zonguldak Kömürspor'dan Asker Selamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Aferin: Nedense 4 büyüklerin futbolcularında tık yok hep Anadolu klüpleri tepkilerini gösteriyor 4 11 Yanıtla
  • Amedpsor: bu isler selamlan olmaz vatani selamlan kurtaramazsin savasicaj kardesim kurtler tek kurus almadan kendi halko savasiyor kapak olsun size 2 6 Yanıtla
  • kürdo: bunun anlami hepimiz koyunuz 1 5 Yanıtla
  • asi türk : Selam verdiniz daha şehit gelmez merak etmeyin 2 3 Yanıtla
  • ,,,,,,,,,,,,: ben sadece gülerim ha ha ha ha 1 2 Yanıtla
  • ANTİ AKP: BAŞKANLIK SEVDASI UĞRUNA TEK ADAMLIK UĞRUNA DEVLET KURMA UĞRUNA YERALTI KAYNAKLARINI YÖNETMEK ADINA BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL PROJESİ ADINA RANTİYECİ SİYONİSTLERE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ ADINA YEMİN İÇİP BİAT ETMEK SURETİYLE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ORTADOĞU BATAKLIĞINA ÇEKMEK SURETİYLE BOĞDUKTAN SONRA HİLAFET ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VEREREK HALİFELİK SİSTEMİ İLE KENDİ ŞERİAT DÜZENLERİNİ KENDİ ADLARINA KAFALARINA GÖRE YÖNETMEK SURETİYLE CUMHURİYET VE DEMOKRASİ SİSTEMİNİ BERTARAF EDECEKLERDİR... 1 1 Yanıtla

Advertisement