Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Kura Çekiminin Ardından - Son Dakika
Spor

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Kura Çekiminin Ardından

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Kura Çekiminin Ardından

Ziraat Türkiye Kupası 2.tur kura çekiminin ardından Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sav, Türkiye kupasını kendi evlerinde oynamak istediklerini söyledi.

17.09.2013 16:18

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur kura çekiminin ardından Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sav, Türkiye kupasını kendi evlerinde oynamak istediklerini söyledi.

İstanbul Ataköy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirilen "Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur müsabakaları kura çekimi yapıldı. Kura çekimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sav, Ziraat Türkiye Kupasını kendi evlerinde oynamak istediklerini belirterek, "Lig'de oldukça yorucu bir programımız var. Eskişehirspor deplasmanının ardından Beşiktaş ile kendi evimizde oynayacağız. Bu arada takımı bir yerlere götürmek zor olacaktı. Kura sonrasında deplasmanda gideceğiz" dedi.

Kuzey ve Güney kardeşliği adına güzel bir kura olduğunu vurgulayan Adana Demirspor Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, " Adana Demirspor olarak 1461 Trabzonspor maçının ardından Samsunspor ile oynayacağız. Samsunspor maçının ardından 1930 Bafraspor ile karşılaşacağı. Bu maçlar Kuzey ve Güney kardeşliği adına güzel bir maç olacak. Mücadelede 1930 Bafrasporlu kardeşlerimize başarılar dileriz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Kura Çekiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement