Yönetimden Flaş Ceza Kararı! - Son Dakika
Spor

Yönetimden Flaş Ceza Kararı!

Yönetimden Flaş Ceza Kararı!

Galatasaray'da herkesin kafasını karıştıran cezalar, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in verdiği rapor, futbolun yeni patronu Levent Nazifoğlu'nun araya girmesi, Alp Yalman'ın da ağırlığını koymasıyla iptal edildi.

31.07.2016 03:23

Galatasaray'da herkesin kafasını karıştıran cezalar, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in verdiği rapor, futbolun yeni patronu Levent Nazifoğlu'nun araya girmesi, Alp Yalman'ın da ağırlığını koymasıyla iptal edildi. Danimarka kampına katılmadan önce Başkan Dursun Özbek'le görüşen Yalman, en baştan beri karşı çıktığı cezaların kaldırılmasını istedi. Fotospor'un haberine göre; Özbek isteksiz de olsa bunu kabul etti. Futbolcuların "baba" dedikleri Yalman da, M.United maçından önce bu bilgiyi futbolcularla paylaştı. Sneijder dışında herhangi bir oyuncuya zaten ceza bildirimi de yapılmamıştı.

Sneijder'in menajeri Guido Albers ile de temas kuruldu ve cezanın geçerli olmadığı ve bahsedildiği gibi Hollandalı oyuncunun transfer taksidinden herhangi bir indirim yapılmayacağı bildirildi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Yönetimden Flaş Ceza Kararı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement