Yobo Yeniden Milli Takımda - Son Dakika
Spor

Yobo Yeniden Milli Takımda

Yobo Yeniden Milli Takımda

Devre arasında Fenerbahçe’den Norwich City’e transfer olan Nijeryalı Joseph Yobo ülkesinin Meksika ile yapacağı hazırlık maçı için yeniden milli takım kadrosuna çağrıldı.

14.02.2014 13:11

Geçtiğimiz sene ülkesi ile Afrika Uluslar Kupası'nı kazandıktan sonra bir daha milli takıma çağrılmayan Joseph Yobo ülkesinin 5 Mart tarihinde ABD'de Meksika ile oynayacağı hazırlık karşılaşması için takıma tekrar çağrıldı. Nijerya Milli takım formasını 93 kez giyen ve takımın en fazla milli olan oyuncusu ünvanını elinde bulunduran Yobo Fenerbahçe'de forma şansı bulamadığı için son dönemde mili takımda da şans bulamamıştı.

Norwich'e transferi ile tekrardan oynamaya başlayan deneyimli oyuncu için Nijerya teknik direktörü Keshi, "Yobo'nun kaptanım olduğunu ve her zaman bu takımın önemli bir parçası olduğunu daha önce de vurguladım. İnsanlar o'nu kadroda gördüklerinde şaşırmamalı o bu takım için önemli bir güç" açıklamasını yaptı.

Meksika maçının önemli bir hazırlık karşılaşması olduğunu ve milli takım kapısının Dünya Kupası için hala her oyuncuya açık olduğunu vurgulayan Stephen Keshi daha önce mili takımda hiç forma giymemiş olan Moh Ezekiel, Ramon Azeez ve Michael Uchebo'ya da kadroda yer verdi.

Dünya Kupası'nda F grubunda yer alacak olan Nijerya'nın gruptaki rakipleri İran, Bosna Hersek ve Arjantin olacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Yobo Yeniden Milli Takımda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement