Yobo ve Kadlec Yol Ayrımında - Son Dakika
Spor

Yobo ve Kadlec Yol Ayrımında

Yobo ve Kadlec Yol Ayrımında

Fenerbahçe teknik heyeti, Yobo ve Kadlec’i yollayarak maddi külfetten kurtulmanın hesabını yapıyor.

05.01.2014 08:16

Uzun yıllar sonra ilk kez bir transfer dönemini sessiz geçirecek olan Fenerbahçe'de gönderilecek isimler konusunda ise hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin teknik heyeti kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde mevcut kadronun Süper Lig için çok fazla olduğuna vurgu yaparken, Joseph Yobo ve Michal Kadlec’le yolları ayırmanın planlarını yapıyor. Devre arası tatilinde gerçekleştirilen mini zirvede Biz bu takımı Avrupa, lig ve kupada mücadele edecek diye kurduk. Ancak aradan geçen süreçte elimizde sadece lig kaldı. Her mevkinin 3 alternatifi var. Bu Süper Lig için çok fazla. Bazı isimlerle yolları ayıralım. Bu bizi hem maddi külfetten kurtaracak, hem de yabancı kontenjanında yer açmış olacağız” düşüncesinde hemfikir olan Ersun Yanal ve kurmayları önceliği Yobo’ya verdi.

Sezon başından beri sadece 1 lig maçında şans bulan Nijeryalı savunmacıyı elden çıkarılmak istense de yıllık 2 milyon Euro’luk maliyeti bu ihtimali zora sokuyor. Yobo da konuyla ilgili olarak “Ayrılmak istiyorum. Ancak Fenerbahçe'den kazandığım parayı bana garanti etmeniz lazım” ifadeleriyle sarı-lacivertlilerle ilişkisini koparmaya sıcak bakıyor.

Kampa davetliler

Michal Kadlec’in piyasası ise oldukça yüksek. Almanya’dan birçok talibi olan tecrübeli Çek oyuncu için son olarak Bursaspor'un başındaki Christoph Daum’un oğlu Marcel’in yardımcı antrenörlük görevini yaptığı Eintracht Frankfurt, Fenerbahçe yönetimine resmi teklifte bulundu. Ayrıca Stuttgart ve Werder Bremen de devrede.

HABER/ Yobo, Serdar Kesimal, Hasan Ali, Kadlec ve Semih'in Fenerbahçe'ye maliyetleri dudak uçuklatıyor

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Yobo ve Kadlec Yol Ayrımında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement