Yobo: Chris Hughton İkna Etti - Son Dakika
Spor

Yobo: Chris Hughton İkna Etti

Yobo: Chris Hughton İkna Etti

Bu sezon Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve yeniden İngiltere Premier Lig'e dönen Nijeryalı defans oyuncusu Joseph Yobo, transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

05.02.2014 11:46

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Sezon sonuna kadar Norwich City'e kiralanan 33 yaşındaki futbolcu, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Takımla birlikte antrenmanlara başladım. Burada olduğum için oldukça mutluyum. Önceden tanıdığım birkaç oyuncu var ve bu yüzden ortam bana çok yeni değil. İngiltere'ye dönme fırsatı bulmak heyecan verici. Dünyanın en iyi ligi. Yeni bir mücadele ve başlamak için sabırsızlanıyorum."

"BİRÇOK TEKLİF VARDI AMA..."

Nijeryalı stoper, Norwich City'e transferinde teknik direktör Chris Hughton'un belirleyici rol oynadığını ifade ederek, "Yurt dışından birçok teklif vardı ancak teknik direktörümüz beni ikna etti ve ben de Premier Lig'e dönmek istedim" dedi.

İlk olarak 2010 yazında Everton'dan Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen defans oyuncusu, ertesi sezonda yine kiralanırken, 2012 yazında ise Fenerbahçe 2.5 Milyon Euro karşılığında bonservisini almıştı.

Sarı lacivertli forma altında toplam 113 resmi maça çıkan ve 3 gol atan Yobo, 95 defayla Nijerya Milli takım formasını tarihte en çok giyen futbolcu unvanını elinde bulunduruyor.

Everton kaptanlığını yapan ilk Afrikalı futbolcu olan Yobo, İngiliz ekipteki kariyerinde ise toplam 258 resmi maça çıkıp 10 da gol attı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Yobo: Chris Hughton İkna Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement