Yıldırım'dan G.Saraylı Yöneticiye: Ortamı Niye Geriyorsun - Son Dakika
Spor

Yıldırım'dan G.Saraylı Yöneticiye: Ortamı Niye Geriyorsun

Yıldırım\'dan G.Saraylı Yöneticiye: Ortamı Niye Geriyorsun

Aziz Yıldırım, G.Saray Şube sorumlusu Murat Özyer'e "Ortamı germene gerek yok. Niye antrenman saatini falan Twitter'a yazıyorsun" dedi.

02.05.2014 23:06  Güncelleme: 23:02

Fenerbahçe- Galatasaray arasında oynanan kadınlar basketbol final serisinin 4. maçı öncesinde yaşanan gerginlik, maç sonuna da yansıdı. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın antrenman saatini değiştirme isteğini geri çevirmesinin ardından yaşanan tartışmalar, maç sonunda Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına giderken Murat Özyer'i bulmasıyla noktalandı.

"YAPTIKLARINA, SÖYLEDİKLERİNE DİKKAT ET"

Aziz Yıldırım Galatasaray basketbol şube sorumlusu Özyer'e "Seni takip ediyorum. Genç ve vizyonu olan bir yöneticisin. Maçtan önce yok küçük salon, yok idman saati diyerek ortamı germene gerek yoktu. Biz kimseye antrenmanda birşey yapılmasına izin verir miyiz? Başka takımlarda da çalışabilirsin. Yaptıklarına, söylediklerine dikkat et" diyerek yaşanan gerginliği Galatasaray cephesinin çıkardığını ima etti.

TARTIŞMA SON BULDU

Özyer de Aziz Yıldırım'a "Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ama isteseniz ortam daha sakin olabilirdi. Siz de bazı noktalara dikkat edebilirdiniz" ifadeleriyle cevap verdi. Galatasaray Yönetim Kurulu'nun maçtaki tek üyesi Necati Demirkol da Murat Özyer'in yanındaydı. Ama tartışmanın sakin tamamlanması nedeniyle konuşmalara dahil olmadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yıldırım'dan G.Saraylı Yöneticiye: Ortamı Niye Geriyorsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement