Yiğidolar, Konyaspor Maçından Umutlu - Son Dakika
Spor

Yiğidolar, Konyaspor Maçından Umutlu

Yiğidolar, Konyaspor Maçından Umutlu

Sivasspor'un başarılı futbolcuları Kadir Bekmezci, Ziya Erdal ve Sportif Direktör Murat Erdoğan, pazar günü oynayacakları Torku Konyaspor maçında taraftarların desteği ile 3 puanı almak istediklerini belirttiler.

22.08.2013 13:46

Sivasspor'un başarılı futbolcuları Kadir Bekmezci, Ziya Erdal ve Sportif Direktör Murat Erdoğan, pazar günü oynayacakları Torku Konyaspor maçında taraftarların desteği ile 3 puanı almak istediklerini belirttiler.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Sivasspor'da gözler Torku Konyaspor maçına çevrildi. Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren kırmızı-beyazlı ekip seyircisiyle bulaşacağı bu maçtan mutlaka üç puanla ayrılmak istiyor.

KAPTAN KADİR BEKMEZCİ: "KONYASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Ligin ilk haftasında oynadıkları Kayserispor maçı kaybettikleri için çok üzüldüklerini belirten Sivasspor takım kaptanı Kadir Bekmezci, "İyi oynadığımız bir maçta puan kaybı yaşadık. Kayseri'den puan ve puanlarla dönebilirdik. Kayserispor maçındaki iyi yanlarımızı alıp, Konyaspor maçına yansıtmak istiyoruz. Seyircimiz önünde iyi bir futbol oynayarak maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos hakkında övgü dolu sözler söyleyen Kadir Bekmezci "Çok büyük bir isim teknik direktör olarak bizimle ilk tecrübesi kendisi çok kaliteli bir insan antrenmanlardaki çalışmaları çok güzel Türk antrenörlerine göre çalıştırma şekli çok farklı bize iyi futbol oynatmaya çalıştırıyor" diye konuştu.

Takım kaptanlığının kendisine verilmesinden dolayı gurur duyduğunu kaydeden Kadir Bekmezci, "Bu durum benim daha çok sorumluluk almama neden oldu. Bu görev benim ve takımımız için umarım hatırlı olur" dedi.

ZİYA ERDAL: "KENDİ SAHAMIZDA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Hafta sonu karşılaşacakları Konyaspor'u yenmek istediklerini söyleyen Ziya Erdal, "Konyaspor ligin ilk haftasında Fenerbahçe'yi yendiler moralli bir takım. Ama biz kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Bu sene kendi sahamızda kimseye puan vermek istemiyoruz. Bu bilinçle çıkacağız sahaya. İnşallah güzel bir oyun ile galibiyet alırız" dedi.

Erdal, ligde geçtiğimizin sezon son olarak Karabükspor maçı ile taraftarın karşısına çıktıklarını ve uzun bir aradan sonra Konyaspor maçı ile yeniden taraftarın karşısına çıkacaklarını kaydetti. Bir önceki sezon 6-7 bin taraftar ortalaması ile mücadele ettiklerini belirten Ziya Erdal, "Seyirciyi çekebilmemiz için takımın başarılı gitmesi gerekiyor. Ama biz onları hep yanımızda istiyoruz. İlk maçımızda da stadı doldurmalarını istiyoruz. Biz de gerekli cevabı sahada onlara veririz" diye konuştu.

SPORTİF DİREKTÖR MURAT ERDOĞAN: "SİVASSPOR KALBİMDE ÖNEMLİ YER EDİNDİ"

Lige verilen uzun bir aranın ardından taraftarın takımı çok özlediğini söyleyen Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, "Biz de onları çok özledik. Bu özlemin son verilemesine az bir zaman kaldı. İnşallah özlediklerine değecek bir sonuç ve futbolu onlara sunabiliriz. Bunun için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Futbolcu arkadaşlarımız moralli. Kayserispor maçının sonucuna rağmen herkes çok moralli ve arzulu. Daha iyi şeyler yapacağımızı biliyoruz. Konyaspor maçına üst düzey bir şekilde çıkacağız" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un lisans işlemlerinin yapıldığını belirten Murat Erdoğan, Roberto Carlos'un teknik direktörlük lisansını Peru'dan aldığı için ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda daha önce böyle bir olay ile karşılaşmadığı için sürecin biraz uzadığını söyledi. Erdoğan, "Bu sürecin olumlu şekilde sonuçlanacağından emindik. Gönül isterdi ki Roberto Carlos Kayserispor maçında da kulübedeki yerini alsın. Bu da bizi olumsuz etkiledi. Konyaspor maçında kulübede olacak olması takımımız için çok büyük bir artı. Bu da bizim oyunumuzu etkileyecek. Patronumuzun kenarda olması bizim için çok önemli" diye konuştu.

Yeni sezon kamp dönemindeki antrenmanlara taraftarların çok yoğun bir ilgi gösterdiğini söyleyen Murat Erdoğan, "Hollanda kampından döndüğümüz günden beri her idmana taraftarımız yoğun ilgi gösteriyor. İnanılmaz mutlu oluyoruz. İdmanlardaki taraftarımız maça geleceklerin göstergesi bence Konyaspor maçına çok ciddi ilgi ve alaka olacağını düşünüyorum. Stadı tıklım tıklım doldurup onların bu desteği ile ilk 3 puanımızı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Futbolculuk kariyerinin ardından, sportif direktör olarak yeniden Sivasspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Murat Erdoğan, "Sivasspor hayatımızda, kalbimizde çok önemli bir yer edindi. Futbolculuk kariyerimden sonra yeniden buradayım. Kader ve gönüllerin isteği her zaman gerçekleşiyor. Taraftarımız ve ben gönüllerimizde her zaman yer sakladık. Bu duygular bence bizi tekrar bir araya getirdi. Çok mutluyum, çok gururluyum. Bana bu görevi layık gören Başkanımız Mecnun Otyakmaz'a, Başkan Vekilimiz Erdal Sarılar'a ve yönetim kurulundaki bütün abilerime teşekkür ediyorum. Benim için bir onurdur Sivasspor'da görev almak. Bu düşünceyle, sevgiyle, samimiyetle görevimi en iyi şekilde devam ettireceğim" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yiğidolar, Konyaspor Maçından Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement