Yenilmez Boksör, Dudak Uçuklatan Servetiyle Poz Verdi - Son Dakika
Spor

Yenilmez Boksör, Dudak Uçuklatan Servetiyle Poz Verdi

Kariyerinde yenilgi yüzü görmeyen ABD'li boksör Mayweather, yaklaşık 6.5 milyon euroluk arabaları ve özel jetiyle poz verdi, "Dünyama hoşgeldiniz" mesajı yayınladı.

06.01.2015 12:01  Güncelleme: 12:49

Dünya süper yarı orta sıklet boks şampiyonu Floyd Mayweather, zenginliğini gözler önüne serdi. Profesyonel kariyerinde yenilgi yüzü görmeyen Mayweather, yaklaşık 6.5 milyon Euro'luk arabaları ve özel jetiyle poz verdi, "Dünyama hoşgeldiniz" mesajı yayınladı.

"KİM GELMEK VE OYNAMAK İSTER"

Geçen yıl Forbes'un raporuna göre yaklaşık 85 milyon Euro'yla en çok kazanan sporcu olan Floyd Mayweather, sahip olduğu araçların önünde poz verdi ve "Dünyama hoşgeldiniz. Kim gelmek ve oynamak ister" yazdı.

Mayweather'in dünyam dediği araçları arasında soldan sağa Ferrari 599 GTB Fiorano, Porsche 911 Turbo S, Lamborghini Aventador, Ferrari 458 Spider, Ferrari 458 Spider, Bugatti Grand Sport, Bugatti Veyron, Bugatti Veyrol ve arka sırada ise özel jet yer aldı.

DUDAK UÇUKLATAN SERVETİYLE POZ VERDİ

Koleksiyondaki araçların lüks ve yüksek hız yapması dikkat çekti. Koleksiyondaki araçlar içindeki en pahalı araç Bugatti Veyron oldu. Saatte 267 kilometre hız yapan Bugatti'lerin yaklaşık fiyatı 2 milyon Euro. 37 yaşındaki boksör'ün en ucuz aracı ise Porsche 911. Buna rağmen, milyarlarca kişinin rüyasını süsleyen bu araca sahip olmak isteyenlerin cebinden çıkması gereken rakam ise en az 200 bin Euro. Mayweather, özel jetinin fiyatını ise açıklamadı.

Yenilmez Boksör, Dudak Uçuklatan Servetiyle Poz Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Yenilmez Boksör, Dudak Uçuklatan Servetiyle Poz Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • by meçhul: duyanda ölümsüz sanacak pehh 33 5 Yanıtla
  • T.C.: Bizim için önemi yok lakin böyle bir haberde bile AKP ye dil uzatıyon ya türkiyede sınırlarında aldıgın hava haram sana git o zenciye uşaklık yap. 5 30 Yanıtla
  • Doğrucu: Adam calişmiş kazanmıs helal olsun bosuna cenenızı yormayın 33 1 Yanıtla
  • recep: Adam bileğinin hakkıyla kazanmış helal olsun... 25 4 Yanıtla
  • Bülent: İnsanları eylendiren para kazanıyor. 5 22 Yanıtla
  • Asdfgg: Zenginin parası bizim turklerın cenesını yorar?????????? 26 1 Yanıtla
  • ZELAL: ENGİNE GARİP ANAM ENGİNE. DÜŞEMEDİM ZENGİNE 6 20 Yanıtla
  • alper: Herkes boş konusmakta geri kalmiyor. Kardesim herkesin bir yasam kalitesi ve hayali vardir.adam boyle yasamakla mutlu.herkes istemezmi herseyi olsun.adam parasini kazanmis helal paradir dovuserek kazanmis.istediyi gibi yer.zenginin mali sizin gibilerin hem cenesini yorar hemde.. gerisini herkes anlasin. Belki bilmediyimiz yardimlarda yapiyordur.asil boyle konusarak herkese her istediginiz gibi yorum yaparak sizler giybet ediyor gunah isliyorsunuz.birakin isteyen istediyi hayati yasasin kiskanmayin krolar. 25 0 Yanıtla
  • Vatandas: Dünya onun olsa ne yazar, Girecegi 3m mezar. 17 0 Yanıtla
  • Turk: Zuurtler:)) 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement