Yeni Malatyaspor Maça Hazır - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Maça Hazır

Yeni Malatyaspor Maça Hazır

Yeni Malatyaspor, İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı maçının hazırlıklarını, yaptığı son çalışmayla tamamladı.

02.04.2013 16:41  Güncelleme: 17:42

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü İskenderun Demir Çelikspor ile oynayacağı maçının hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı.

Play-off'a giden yolda puan kaybına tahammülü olmayan Yeni Malatyaspor, ligde Çarşamba günü İskenderun Demir Çelikspor'a konuk olacak. Ligin 27. haftasında, grupta son sırada yer alan Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kalarak, dördüncü sıraya düşen sarı-kırmızılı takım, Play-off hedefi olan İskenderun Demir Çelikspor'u yenerek, Körfez Futbol Kulübü ile sahasında oynayacağı karşılaşmaya moralli çıkmak istiyor.

Sarı kırmızılılar, Çarşamba günü 14.30'da İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını; İskenderun Demir Çelikspor Tesisleri'nde, teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde yaptığı son çalışmayla tamamladı.

İskenderun Demir Çelikspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, Gaziosmanpaşa maçında kaybettikleri 2 puanı İskenderun Demir Çelikspor maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi.

Günaydın, oynadıkları son 5 karşılaşmada 11 puan topladıklarını ifade ederek, "Gaziosmanpaşa maçını kazanıp, Play-off'a giden yolda rahatlamanın planlarını yapıyorduk. Ama gördüğümüz talihsiz bir golle sahadan 1-1 berabere ayrıldık. Şimdi o maç geride kaldı. Önümüzde İskenderun Demir Çelikspor ve Körfez Futbol Kulübü maçları var. Bu 2 karşılaşmadan galip ayrılıp, hedefimize giden yolda en iyi şekilde ilerlemek istiyoruz" dedi.

İskenderun Demir Çelikspor ile Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü 14.30'da, İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmada Serhad Ürkmez düdük çalacak. Ürkmez'in yardımcılıklarını Oktan Önge ile Vedat Demir yapacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Maça Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement