Yeni Malatyaspor'da Aydınspor 1923 Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Aydınspor 1923 Maçı Hazırlıkları

Yeni Malatyaspor\'da Aydınspor 1923 Maçı Hazırlıkları

Kulüp Mali İşler Sorumlusu Değirmenci: "Aydınspor 1923 maçından güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyorum"

13.02.2014 17:16

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor Mali İşler Sorumlusu Ahmet Değirmenci, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Aydınspor 1923 maçından güzel bir sonuç alacaklarını düşündüğünü söyledi.

Malatya ekibi, Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında yaptığı idmanla sürdürdü.

Kulüp Mali İşler Sorumlusu Ahmet Değirmenci, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şampiyonluk iddialarının sürdüğünü, Tokatspor maçındaki oyunun hem teknik heyeti hem de kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Tokatspor maçında futbolcuların gösterdiği performanstan memnun olduklarını ifade eden Değirmenci, "Güzel oyun önümüzdeki maçlar için umut kaynağı oldu. Önümüzde bir Aydınspor 1923 maçı var. O maç için de futbolcularımızla görüşmemizde aldığımız  netice iyi. Kendilerini hırslı görüyoruz. Aydınspor 1923 maçından güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Bu iş bitmedi, bitmeyecek de, biz bu işte varız. Futbolcularımızda bu azim ve hırs olduğu sürece bu puan farkı kapanmayacak bir fark değil" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'un stoper oyuncusu Uğur Bulut ise Aydınspor 1923'ü yenip iyi bir seri yakalamak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Hedefimiz tabi ki şampiyonluk ama olmasa da playofflarda bir üst lige çıkacağımızı düşünüyorum. Mert Korkmaz'ın gelmesi bizim için iyi oldu. Bir kan değişikliği lazımdı. Hem ağabeylik hem de hocalık vasfını iyi yürüten bir hoca. Çalışmayı seven bir hoca, bize çok katkısı oldu. Aydınspor 1923 iyi bir takım ama bizim bu ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur. İnşallah Aydınspor 1923 maçını da yenip üst sıralarda kalmak istiyoruz. Olabildiğince Hatayspor'un ensesinde olmaya çalışacağız." - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Aydınspor 1923 Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement