Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Aboubakar ya da Tetteh'ten birini transfer edeceğiz - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Aboubakar ya da Tetteh'ten birini transfer edeceğiz

Aboubakar'la görüştüklerini, Tetteh'e teklif yaptıklarını açıklayan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, camiasını büyük beklentiye soktu. Taraftarlar, başkandan bombayı bir an önce patlatmasını istiyor.

03.09.2020 11:05  Güncelleme: 11:23

Transferde şu ana kadar Christian Cueva, Murat Akça, Jody Lukoki, Jetmir Topalli, Fernando Zuqui ve Karim Hafez'i kadrosuna katan Yeni Malatyaspor'da yönetimin teklif yaptığı Carlos Sierra, Benjamin Tetteh ve Vincent Aboubakar isimleri camiayı fazlasıyla heyecanlandırdı.

İKİSİNDEN BİRİNİN GELME İHTİMALİ YÜKSEK

Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in de doğruladığı isimlerle görüşmelerin sürdüğü, Tetteh ya da Aboubakar ikilisinden birinin alınma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtildi.

Bu arada Kolombiya basınında yer alan bir haberde ise Yeni Malatyaspor'un Kolombiya ekiplerinden CD America de Cali takımında forma giyen merkez orta saha oyuncusu Carlos Sierra'yı transfer etmek istediğine yer verildi. Malatya temsilcisinin birkaç güne kadar bu transferlerden sonuç çıkarmayı planladığı bildirildi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Aboubakar ya da Tetteh\'ten birini transfer edeceğiz

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Aboubakar ya da Tetteh'ten birini transfer edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Fatih: Batirdi bu gevrek klubu hala daha transfer yapiyor hersene 10 kiai al 10 kisi gonder kumeye oynA ne guzel memleket 3 3 Yanıtla
  • hakan: abı bakarı da tettehi de alamazsın. 3 2 Yanıtla
  • erhan taş tan: 8 saniye düşün ey adil bşk ey yönetim 8 günde maçaçıkakaç takım daha stoper yok bey yok forvet yok avutma kendinizi malatyalıları akliyle güne başlayan beşer unutma ne şaşar nede düşer bırakın bu martavalları kendiniz kandırmayın 2 3 Yanıtla
  • Tercan : Hep öyle oluyor son anda uymuyor 1 0 Yanıtla

Advertisement