Yeni Diyarbakırspor Zevkten Dört Köşe - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor Zevkten Dört Köşe

Yeni Diyarbakırspor Zevkten Dört Köşe

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor. galip geldiği Sivas 4 Eylül Belediyespor maçıyla Play – Off çıkışını büyük ölçüde garantiledi.

20.04.2015 21:57

Geçen haftayı sahasında oynadığı maçta lig ikincisi Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 1 – 0 mağlup ederek 58'e çıkarmanın keyfini yaşıyor. Yeşil – Kırmızılı takım zevkten 4 köşe oldular.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 1 – 0 yenerek 2.yarının en fazla puan toplayan takımı olduklarını ve 13. Maçlarında da yenilmediklerini belirterek, "Ligin 2. Yarısında en fazla puan toplayan iki takımın karşılaşmasında rakibimizi mağlup ettik. Böylece üst üste 13. Maçımızda da mağlup olmayarak 31 puanla ikinci yarının en başarılı takımı olduk. Önemli bir virajı dönerek önümüze çıkan engeli rahatlıkla aştık. Grubumuzda zirve mücadelesi veriyoruz. Güçlü rakibimiz Sivas 4 Eylül belediyespor'u mağlup ederek ilk kez üst üste 4 hafta kazandık. Yenilmezlik unvanımızı da 13 maçta da koruduk. Rakibimizi sahadan puansız göndermek için çok çalışmıştık. Zevkli ve çekişmeli bir maç oldu. Futbolcularımız büyük çekişmeye sahne olan maçın ardında sevincini maç boyunca takıma muhteşem destek veren taraftarlarımızla paylaştık. Maçın ilk yarısı golsüz kapandı. Maçta iki takımda gol pozisyonları yakaladı. Biz galibiyet golümüzü 73. Dakikada attı. Futbolcularımızı sergiledikleri performanstan ötürü kutluyorum. Çok mutluyuz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor Zevkten Dört Köşe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement