Yeni Diyarbakırspor'da Sivas 4 Eylül Belediyespor Alarmı - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor'da Sivas 4 Eylül Belediyespor Alarmı

Yeni Diyarbakırspor\'da Sivas 4 Eylül Belediyespor Alarmı

Yeni Diyarbakırspor kendisi gibi zirve mücadelesi veren Sivas 4 Eylül Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

14.04.2015 21:45

Spor toto 3.lig 2. Grup takımında zirve mücadelesi veren, Yeni Diyarbakırspor kendisi gibi zirve mücadelesi veren Sivas 4 Eylül Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda oynadığı Çankırıspor maçın galibiyetle kapatıp morallerinin zirvesine çıkan Yeşil – Kırmızılı takımda tüm dikkatler ve gözler Pazar günü sahalarında oynayacakları Sıvas 4 Eylül Belediyespor maçına çevrildi.

Yeşil- kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Mustafa Ceviz, nezaretinde yaptıkları antrenman hafif koşuyla başladı. Isınma hareketlerinin ardından, dar alanda pas çalışması yapan futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Antrenmanda oyuncularına sık sık uyarıda bulunan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, takımına gruplar halinde özel idmanlar yaptırdı.

İdman sonu açıklamalarda Teknik Direktör Mustafa Ceviz şöyle dedi: "Geçen haftada başarılı çıkışımızı devam ettirip deplasmanda galip geldik. Yeni Diyarbakırspor hedefi belli ve bu hedefine koşar emin adımlarla giden bir kadroya sahiptir. Hepimiz birlik beraberlik içerisinde buna inanmışız. Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın zamanı, gelmiştir. Haydi, Diyarbakırspor taraftarları 19 Nisan Pazar günü Atatürk stadını doldurarak takımının 12. Adamı olarak futbolcularına destek ver. Artık Yeni Diyarbakırspor olarak dönüşü olmayan yola girmişiz, bunu tüm rakiplerimiz iyi bilmelidir. Bizim için tek çıkar yol 2.lige çıkabilmektir. Bu gücüde kendimizde buluyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor'da Sivas 4 Eylül Belediyespor Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement